2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا شهاب سنگ چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 23 پست
چیشد هنوز رد نشده؟ چرا هیچکس نمیدونه...خاک تو سر تلویزیون چرا چیزی نمیگه

تلویزیون گفت رد شده خیالت راحت😁

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔴 اعلام زمان دقیق عبور سیارک OR2 1998 از کنار زمین 

🔹ناسا دقایقی قبل اعلام کرد سیارک OR2 1998 در تاریخ 29 آوریل(امروز) درساعت UTC 09:56 به وقت جهانی (ساعت 17:26 به وقت ایران) از کنار زمین عبور خواهد کرد.

🔹تمام مراحل عبور سیارک از کنار زمین را هم اکنون میتوانید به صورت آنلاین و پخش زنده از لینک یوتیوب زیر مشاهد و دنبال کنید 👇

🔗  https://youtu.be/X3l63uKJ1Qw

🌍 @akhbarr_rasmi

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
تلویزیون گفت رد شده خیالت راحت😁

عه واقعا؟ بقران دیشب تا صبح نخابیدم..امروزم همینطور...دیگه جون ندارم...بچه ام اضن نزاشته ببینم تی وی..گفتم تو تی وی هم نمیگن بابا

سیارک جنجالی از کنار زمین بی‌خطر گذشت

-----

خبرگزاری ایسنا: سیارک ۵۲۷۶۸ (۱۹۹۸ OR۲) که در سال ۱۹۹۸ توسط اخترشناسان رصد شد روز گذشته ۲۸ اوریل از کنار زمین عبور کرد.

این سیارک از فاصله سه میلیون و ۹۰۸ هزار و ۷۹۱ مایلی و با سرعت ۱۹ هزار و ۴۶۱ مایل بر ساعت از کنار زمین عبور کرد.

بنا بر گفته دانشمندان این سیارک تقریبا دو کیلومتر قطر دارد و هر ۴.۱ ساعت یک بار می‌چرخد. نکته جالب درباره این سیارک این است که در تصویری که اخیرا از این سیارک منتشر شده به نظر می‌رسد این سیارک همانند انسان‌ها در این زمان(شیوع ویروس کرونا) ماسک به صورت دارد.

طبق گزارش‌ها، این سیارک بدون هیچ گونه خطری با فاصله ۶.۳ میلیون کیلومتری از کنار زمین عبور کرد.

"فلاویان وندیتی"(Flaviane Venditti) دانشمند تحقیقاتی "رصدخانه آرسیبو"(Arecibo Observatory) در پورتوریکو گفت: اندازه گیری‌های رادار به ما این امکان را می‌دهد تا دقیق‌تر بدانیم که سیارک در آینده در کجا قرار خواهد گرفت و در آن زمان از زمین چقدر فاصله خواهد داشت. در سال ۲۰۷۹ نیز مجددا این سیارک از کنار زمین عبور خواهد کرد اما در آن زمان حدود ۳.۵ برابر نزدیک‌تر نسبت به زمین دارد خواهد داشت. بنابراین شناخت دقیق مدار آن بسیار مهم است.

🔴 اعلام زمان دقیق عبور سیارک OR2 1998 از کنار زمین  🔹ناسا دقایقی قبل اعلام کرد سیارک OR2 ...

ای بابا...خدایا ااااا مگه نمیگن دو نیم رد شده؟ چرا هی نیم شاعت نیم ساعت بهش اضاف میشه