هفته ۶ بارداری ام،دو سه روزه زمین گیر شدم.انقد حالم بد که نمیتونم از رختخواب بلند شم.معدم سوراخم کرده نصف شب از ضعف و تهوع بیدارم میکنه.ولی تا دو لقمه میخورم بالا میارم.اگه راه حلی دارید بهم بگید خواهشا
قرص ب 6 نصف صبح نصف عصر بخور،برای سوزش معدت بستنی یا اب خنک بخور،الان موقعی نیست که توقع داشته باشی بتونی بلندشی و کار کنی فقط استراحت کن و اینکه غذاهایی که میلت میکشه بخور،صبحا هنوز توی رخت خوابی ساقه طلایی یا نون سوخاری بخور و وعده های کوچیک اما به دفعات زیاد بخور
من دیروز دکتر معده بودم بخاطر درد معده تو بارداری گفت به هیچ وجه چیزای خنک و سرد نخور اب موقع غذا خوردن نخور چیزای سرخکردنی نخور و نزار معده ت خالی بمونه کم کم بخور چون معده ت سنگین یا خالی باشه تهوع میگیری
پس چرا دکتر من به زور خودم این قرصو میده هر بار در حال مرگم بهش زنگ میزنم میگه ۱۰ تا بیشتر نگیری روز ...
اگه خیلی تهوع اذیتت میکنه صبحا قبل صبحونه تو چایی کمرنگگ ک برای خودت میریزی یکم زنجبیل بریز حالت تهوعت و خوب میکنه اگه معدت اذیتم باشه اروم میکنه منم دوستم گفت بهم دکترش بهش گفته بود منم الان میخورم
آدمها وقتی ناامید میشنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع میشوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است
نمیدونم من دکترم ب دارو حساسه هرچی هم برام مینویسه آزاده حتی قرص های معدم خارجی و آزاد بیمه قبول نمی ...
ممنون عزیزم واسه عفونت واژن لباس زیر نپوش و بعد هر بار دستشویی رفتن خودتو با سشوار یا پارچه ی تمیز خشک کن چون دستمال توالتا عفونتو بیشتر میکنن سرکه و اب و بتادین هم خوبه انشالله بهتر میشی