2777
2789

هفته ۶ بارداری ام،دو سه روزه زمین گیر شدم.انقد حالم بد که نمیتونم از رختخواب بلند شم.معدم سوراخم کرده نصف شب از ضعف و تهوع بیدارم میکنه.ولی تا دو لقمه میخورم بالا میارم.اگه راه حلی دارید بهم بگید خواهشا

منم خیلی از معده اذیت بودن دکترم یک کسپولایی بهم داد صبح ناشتا اونارو میخورم اذیت نیستم دیگه 

آهان یبوست هم میگرفتم ک بهم شربت داد اونم خوب بود

برا تهوع هم ک دمیترون 

ولی از سنگینی معده و سوزش دیوونه میشدم نفخ میکردم اصلا وحشتناک

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردردم و سرگیجه ام ک کم خونی داشتم 

الان ولی من عفونت واژن شدید دارم نمیدونم چیکار کنم دکترم دارو نمیده دیوونم کرده هفته11بارواریم 

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 

قرص ب 6 نصف صبح نصف عصر بخور،برای سوزش معدت بستنی یا اب خنک بخور،الان موقعی نیست که توقع داشته باشی بتونی بلندشی و کار کنی فقط استراحت کن و اینکه غذاهایی که میلت میکشه بخور،صبحا هنوز توی رخت خوابی ساقه طلایی یا نون سوخاری بخور و وعده های کوچیک اما به دفعات زیاد بخور

میخواهم بهترین باشم 🙌
عزیزم دمیترونو میدونی تا کی میشه خورد؟؟

تا هروقت ک تهوع داری دکتر منفت تا روزی سه تا مشکلی نداره 

من دیروز دکتر معده بودم بخاطر درد معده تو بارداری گفت به هیچ وجه چیزای خنک و سرد نخور اب موقع غذا خوردن نخور چیزای سرخکردنی نخور و نزار معده ت خالی بمونه کم کم بخور چون معده ت سنگین یا خالی باشه تهوع میگیری

پس چرا دکتر من به زور خودم این قرصو میده هر بار در حال مرگم بهش زنگ میزنم میگه ۱۰ تا بیشتر نگیری روز ...

نمیدونم من دکترم ب دارو حساسه هرچی هم برام مینویسه آزاده حتی قرص های معدم خارجی و آزاد بیمه قبول نمیکنه 

ولی دمیترون و سخت نمیگیره 

الانم تازه من عفونت واژن گرفتم بازم بهم دارو نداد گفت آب و سرکه 

پس چرا دکتر من به زور خودم این قرصو میده هر بار در حال مرگم بهش زنگ میزنم میگه ۱۰ تا بیشتر نگیری روز ...

اگه خیلی تهوع اذیتت میکنه صبحا قبل صبحونه تو چایی کمرنگگ ک برای خودت میریزی یکم زنجبیل بریز حالت تهوعت و خوب میکنه اگه معدت اذیتم باشه اروم میکنه منم دوستم گفت بهم دکترش بهش گفته بود منم الان میخورم 

نمیدونم من دکترم ب دارو حساسه هرچی هم برام مینویسه آزاده حتی قرص های معدم خارجی و آزاد بیمه قبول نمی ...

ممنون عزیزم واسه عفونت واژن لباس زیر نپوش و بعد هر بار دستشویی رفتن خودتو با سشوار یا پارچه ی تمیز خشک کن چون دستمال توالتا عفونتو بیشتر میکنن سرکه و اب و بتادین هم خوبه انشالله بهتر میشی

قرص ب 6 نصف صبح نصف عصر بخور،برای سوزش معدت بستنی یا اب خنک بخور،الان موقعی نیست که توقع داشته باشی ...

آب و بستنی ک بدتر میکنه معده درد رو 

اگه خیلی تهوع اذیتت میکنه صبحا قبل صبحونه تو چایی کمرنگگ ک برای خودت میریزی یکم زنجبیل بریز حالت تهو ...

پس اینکارو میکنم حتما چون معده م داغونه ورم و سنگینی و تهوع و استفراغ بخدا سه ماهه چایی نخوردم بخاطر تهوع ولی میخورم شاید بهتر شدم ممنون❤

ممنون عزیزم واسه عفونت واژن لباس زیر نپوش و بعد هر بار دستشویی رفتن خودتو با سشوار یا پارچه ی تمیز خ ...

ممنون گلم انشاا....