2777
2789
عنوان

حس بویایی

143 بازدید | 34 پست

خانوما پدرم ۷ ماهه پیش نفسش تنگ میشد شبا

رف دکتر دارو داده بود 

باز یه ماهی بود ک ابریزش شدید داشت ..مامانمم زیاد وایتکس استفاده میکرد...الان ی ماهه ک پدرم حس بویایی شو از دست داده استرس داریم چیکار کنیم؟؟؟

خدایا شکرت 
بگو مامانت تا همتونو جانباز شیمیایی نکرده دیگه وایتکس نزنه

تو رو خدا یعنی از وایتکسه ؟ خیلی نگرانیم اصن خواب ندارم 

میترسم خدایی نکرده علائم کرونا نباشه

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از دست دادن بویایی نشانه ابتلا به کروناست، تنها نشانه ای که باعث شد بفهمیم همسرم کرونا داره همین بود، ببرین یه مرکز خصوصی خوب و از ریه عکس سی تی اسکن بگیرین خدای نکرده اگه کرونا بود زودتر دارو بگیرن 

عزیزم از دست دادن بویایی نشانه ابتلا به کروناست، تنها نشانه ای که باعث شد بفهمیم همسرم کرونا داره هم ...

وای جدی ... آخه پدرم بچه مم بوس میکرد هر چز میگفتم بوس نکنین گوش نمیداد ... خیلی استرس گرفتم بنده خدا بابامم قبلا تنگی نفس م داشته فقط یماهه پیش ک شدید آبریزش و عطسه میکرد از همون موقع حس بویایی شو از دست داد

خدایا شکرت 
وای جدی ... آخه پدرم بچه مم بوس میکرد هر چز میگفتم بوس نکنین گوش نمیداد ... خیلی استرس گرفتم بنده خد ...

انشاءالله که بلا دوره عزیزم برادر همکار من خلبان تو 5روز از پا در اومد چون به علایم بی توجهی کرده بود، لطفا عکس سی تی اسکن بگیرید و به متخصص عفونی نشون بدین، عکس رو جایی بگیرین که ریزالت عکس رو تایپ شده بهتون بده نه فقط یه عکس که دکتر خوب نتونه تشخیص بده 

عزیزم از دست دادن بویایی نشانه ابتلا به کروناست، تنها نشانه ای که باعث شد بفهمیم همسرم کرونا داره هم ...

عزیزم یعنی فقط همین مشکلو داشت؟ منم تب کردن حس بویایی چشاییم ازدست دادم شدیدا بی حال بود اول اسفند

کاربر قدیمیم  
عزیزم کرونام باشه کرونای ضعیفه خودش خوب میشه منم گرفتم خوب شدم

واقعاا ...پدرم دوماهه ک سرفه خشک میکنه ابریزشم داشت هرچی هم میگیم برین دکتر نمیرف ... تا این ک ی ماهه کلا حس بویاییش از دست داده ... شما اطرافیانتون نگرفتن ؟؟؟ من بچم ۶ ماهشه پدرم بوسش میکرد هرچی گفتم نکنین ناراحت میشدن

خدایا شکرت 
کرونای خفیف نگران نباشین منم اوایل اسفندبویاییم رفت

عزیزم بویایی بر میگرده به مرور ولی ریه شما بافت هاش دچار فیبروز شده برین عکس بگیرین و دارو مصرف کنید وگرنه سالهای بعد خدای نکرده با کوچکترین بیماری مشکل تنفسی براتون ایجاد میشه