2777
2789
عنوان

کسانی که سرم ivig زدن بیان لطفا

367 بازدید | 9 پست

کدوم داروخانه سرم رو میده و قیمتش چنده و کدوم  بیمارستان ها تزریق میکنن و قیمتش چنده؟ 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مزشکتون کیه ؟؟و اینکه ازمایش ایمنی انعقادی رو چند وقت بعد سقط باید داد

من تازه آزمایش دادم شنبه آماده میشه و یه هفته هست که متوجه بارداریم شدم من مشکل ایمنی دارم برای جلوگیری از سقط دکتر گفته باید بزنم ولی دوشنبه دیگه وقت دکتر ایمونولوژی دارم که برام تجویز کنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖
من دو هفته بعد از کورتاژ دادم ایا زود بوده؟؟؟؟

نه فکر نمیکنم وقتی دکتر گفته مشکلی نیست

برای داروتون هم با تاییدیه باید بری 13 ابان 

کدوم بیمارستان  تزریق میکنن 

همه جا دارو باشه میزنن مهم گرفتنشه

الان هفته دیگه ۵ هفته تموم میشه به نظرت دیر نیست برای تزریق دارو؟