واقعا میشه؟ یعنی خدا ازمون میگذره و اون اتفاق نیوفته
ان شاءالله دوست عزیز حتی امکان داره تو علائم حتمی ظهور هم خدا بهمون رحم کنه و بداء ایجاد بشه چه برسه به این علامتها اصلا نگران نباشید پیامبرمون راهش هم گفته لباس زیاد بپوشید در حالت سجده قرار بگیرید گوشهاتون رو بگیرید و ذکر بگید ان شاءالله خدا خودش این بلایا رو از سرمون برداره و ظهور آقامون رو برسونه🙏
الهی امین...خدا کنه بدون اینهمه عذاب اقامون برسه...مثل پلک برهم زدن ...اونجور ک گفته شده ترس ب دل اد ...
ذکر بگو آیت الکرسی بخون ماه رمضانه قرآن بخون ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده ولی به این فکر کن که خدا بده بندش رو نمی خواد و هر اتفاقی برامون بیافته مطمئنا به صلاحمون هست
بخدا من قصدم ازار دیگران نیست و اینکه بترسونمشون..خودم ترسیدم تو سایت راجب ستاره طارق گفتن..خاستم مط ...
طارق برا قیامه ثانیا مطالب سایت و گوگل که نشد منبع منم خوندم ترسیدم قرار نیست هرچی تو نت خوندیم درست باشه طارق یا هر نشونه ای که مربوط به ظهور و قیامت باشه باید سندیت داشته و از جای معتبر باشه نه نت و ....
ذکر بگو آیت الکرسی بخون ماه رمضانه قرآن بخون ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده ولی به این فکر کن که خد ...
عزیزم طارق برای ظهوره ؟ یعنی اگه این نشونه نشه امام زمان نمیاد؟طبق اینکه همه میگن ظهور نزدیکه ترس افتاد ب دلم..نه بخاطر اومدن اقامون بخاطر اینحوادث وحشتناک
بخدا من تنگی نفس دارم از سرشب ک تاپیک زدن خودم نفسم نمیاد..شرمنده من قصد استرس دادن نداشتم بخدا
نه عزیزم استرس نگرفتم کلا من سر یه چیزایی تو زندگیم استرس دارم نه براشهاب سنگ گفتم که بیاد بکشه راحتمون میکنه باور کن به این نتیجه رسیدم مرگ سخت تره تا زندگی کردن با این که گناهام زیاده و میدونم عداب میکشم
عزیزم طارق برای ظهوره ؟ یعنی اگه این نشونه نشه امام زمان نمیاد؟طبق اینکه همه میگن ظهور نزدیکه ترس اف ...
یکی از علائمی که ذکر شده اما حتمی نیستش حتی تو علائم حتمی هم ممکنه بدا ایجاد بشه یکیش مثل جنگ و خونریزی قبل از ظهور ممکنه خدا به خاطر دعاهامون ما رو در امان نگه داره