2777
2789

سلام دکترم برام سونوی شریان رحمی نوشته درستم توضیح نداد که چرا فقط گفت عدد ان تی کمه بهم آسپرین داد و سنو نوشت که با انومالی انجام بدم چیه این شریان رحمی؟ خیلی نگرانم

سونوی داپلر نوشته؟ 

واسه بررسی خونرسانی به جفته. 

ببینن از سمت راست و چپ به جفت خونرسانی خوب انجام میشه یا نه. 

بهتون پیشنهاد میکنم پیش حکیم طب اسلامی برید .به دکترا اکتفا نکنید. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونوی داپلر نوشته؟  واسه بررسی خونرسانی به جفته.  ببینن از سمت راست و چپ به جفت خونرسانی ...

داپلر نمیدونم .برا همه می نویسن یا مشکل باشه؟امکان داره رشد بچه متوقف بشه؟ 

داپلر نمیدونم .برا همه می نویسن یا مشکل باشه؟امکان داره رشد بچه متوقف بشه؟ 

نه متوقف میشد که بهتون میگفتن توی سونو. 

این فقط واسه بررسی خونرسانی به جفته. که خوب انجام میشه یا نه. اگرم نه بهتون آمپول و قرص میدن. نگران نباشید. خدا خودش کمک میکنه. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
نه متوقف میشد که بهتون میگفتن توی سونو.  این فقط واسه بررسی خونرسانی به جفته. که خوب انجام میش ...

تو سنوی ان تی گفت همه چی نرماله .خیلی استرس دارم همش فک میکنم رشدش متوقف میشه خدای نکرده

چیزمهمی نیس به منم گفتن تک شریانیه بندنافت بعد ک رفتم آزمایش گفتن ن

دکترت برات چرا سنو نوشت؟من انقد هول شدم نپرسیدم دقیقا برا چی داری مینوسی عدد فری بتا تو nt۰/۴۷بود دورش خط کشید گفت این کمه

تو سنوی ان تی گفت همه چی نرماله .خیلی استرس دارم همش فک میکنم رشدش متوقف میشه خدای نکرده

نه عزیزم نگران نباش. چیزی نیست. 

استرس خودش واست سمه. تو باید آروم باشی. غذاهای مقوی بخوری. 

چله حدیث کسا هم بخون واسه سلامتی بچت. خدا ان شاء الله خودش سالم میده بغلت. 

دکترت برات چرا سنو نوشت؟من انقد هول شدم نپرسیدم دقیقا برا چی داری مینوسی عدد فری بتا تو nt۰/۴۷بود دو ...

خودتم نمیدونی دکترت بهت چی گفته..اینکه من میگم تو سونو آنومالی تعیین جنسیت گفت بهم..اصن ربطی به عدد ان تی نداشت