پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 عنوان سنو گرافی شریان رحمی .مامانای باردار بیاین 4643 بازدید | 19 پست سلام دکترم برام سونوی شریان رحمی نوشته درستم توضیح نداد که چرا فقط گفت عدد ان تی کمه بهم آسپرین داد و سنو نوشت که با انومالی انجام بدم چیه این شریان رحمی؟ خیلی نگرانم 1399/02/10 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 بچها بیاین بگین من خیلی نگرانم الانم تو ۱۵هفته ام هیچی حس نمیکنم نکنه بچه رشد نکرده😔😔
98mari72 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 625 سونوی داپلر نوشته؟ واسه بررسی خونرسانی به جفته. ببینن از سمت راست و چپ به جفت خونرسانی خوب انجام میشه یا نه. بهتون پیشنهاد میکنم پیش حکیم طب اسلامی برید .به دکترا اکتفا نکنید. گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 سونوی داپلر نوشته؟ واسه بررسی خونرسانی به جفته. ببینن از سمت راست و چپ به جفت خونرسانی ... داپلر نمیدونم .برا همه می نویسن یا مشکل باشه؟امکان داره رشد بچه متوقف بشه؟
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 اصلا انقد خوب شدم که نپرسیدم دقیقا برا چی نوشته سونو رو جواب ان تی رو دید نوشت آزمایش رو
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 چرا هیشکی جواب نمیده تا حالا کسی این سنو رو انجام نداده
98mari72 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 625 داپلر نمیدونم .برا همه می نویسن یا مشکل باشه؟امکان داره رشد بچه متوقف بشه؟ نه متوقف میشد که بهتون میگفتن توی سونو. این فقط واسه بررسی خونرسانی به جفته. که خوب انجام میشه یا نه. اگرم نه بهتون آمپول و قرص میدن. نگران نباشید. خدا خودش کمک میکنه. گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی
منمممم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 959 چیزمهمی نیس به منم گفتن تک شریانیه بندنافت بعد ک رفتم آزمایش گفتن ن
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 نه متوقف میشد که بهتون میگفتن توی سونو. این فقط واسه بررسی خونرسانی به جفته. که خوب انجام میش ... تو سنوی ان تی گفت همه چی نرماله .خیلی استرس دارم همش فک میکنم رشدش متوقف میشه خدای نکرده
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 چیزمهمی نیس به منم گفتن تک شریانیه بندنافت بعد ک رفتم آزمایش گفتن ن دکترت برات چرا سنو نوشت؟من انقد هول شدم نپرسیدم دقیقا برا چی داری مینوسی عدد فری بتا تو nt۰/۴۷بود دورش خط کشید گفت این کمه
98mari72 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 625 تو سنوی ان تی گفت همه چی نرماله .خیلی استرس دارم همش فک میکنم رشدش متوقف میشه خدای نکرده نه عزیزم نگران نباش. چیزی نیست. استرس خودش واست سمه. تو باید آروم باشی. غذاهای مقوی بخوری. چله حدیث کسا هم بخون واسه سلامتی بچت. خدا ان شاء الله خودش سالم میده بغلت. گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی
منمممم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 959 دکترت برات چرا سنو نوشت؟من انقد هول شدم نپرسیدم دقیقا برا چی داری مینوسی عدد فری بتا تو nt۰/۴۷بود دو ... خودتم نمیدونی دکترت بهت چی گفته..اینکه من میگم تو سونو آنومالی تعیین جنسیت گفت بهم..اصن ربطی به عدد ان تی نداشت
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 نه عزیزم نگران نباش. چیزی نیست. استرس خودش واست سمه. تو باید آروم باشی. غذاهای مقوی بخوری.&nb ... انشالله
پاااییز مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 66 خودتم نمیدونی دکترت بهت چی گفته..اینکه من میگم تو سونو آنومالی تعیین جنسیت گفت بهم..اصن ربطی به عدد ... ان تی رو دید گفت آسپرین هم نوشت
منمممم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 959 ان تی رو دید گفت آسپرین هم نوشت خب میخاد خونرسانی بیشتری بشه به بچت..منم ماه آخرم برام آمپول انوکسان نوشته برا خونزسانی بیشتر به جنین