2777
2789

سلام دوستان .پسرمن چهارماه ونیمشه ازیماهگی شیرخشک نان دادم بش یبوست شدید گرفت پریروز به گفته دکترش براش ببلاک خریدیم اسهال گرفت و مزشو زیاد دوسنداشت امشب رفتیم واسش smaپرو خریدیم میشه راهنماییم کنید چه شیرخشکی به مزاج بچها خوش تر میاد نمیشه ک هی یه قوطی شیرخشک بگیریم هی نخوره بذاریم کنار😪😪😪😪😪😪لطفا راهنمایی

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم پسرم چهارماهشه

روزا اول ببلاک کامفورت دادم بهش منم ازیکماهگی میدادم

ببلاک نساخت (نان گرفتم بهش دادم اونم یبوست طوری شبا نمیخوابید از دل درد

الان بیومیل یک میدم خیلی خوبه میسازه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

عموماً نان سنگینه
ولی ببلاک سبکه
کلاً باید بزاری یه ماه بگذره ببینی بهش ساخته یا نه با یه هفته نمیشه تشخیص داد
من سوپرامیل میدم هم سبکه هم برای وزنگیریش خوبه
تعریف آپتامیل هم شنیدم ولی بعضی از نینی ها یبوست میگیرن باهاش

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

عزیزم من دوتا بچه شیرخشکی روبزرگ کردم هربچه ای یه طوره من اوایل به پسرم شیر نان میدادم ولی نساختش بعدش بهش ببلاک دادم که خوب بود براش اگه به بچه یه مارک شی میدین تا۳روز همونو بدین بعد عوض کنین بعدشم بچه شیرخشکی روزی یکبار مدفوع کنه کافیه مثل شیر مادر زود هضم نیست

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

عزیزم ذائقه بچه ها فرق میکنه منم اول نان دادم اسهال گرفت بعد بهش ببلاک دادم اونم بهش نساخت بعد بردمش دکتر دوباره براش نان نوشت گفتم اسهال شده گفت اشکال نداره بهش بده خوبه براش منم دادم کم کم بهش عادت کرد ولی شنیدم بیومیل خیلی واسه بچه ها خوبه هرکی من دید گفت بیومیل بده ولی موقعه پسرمن گیرم نیومد 

عزیزم باید ببینی چی بهش میسازه من ب دخترم نان دادم بهش وزن نداد بیومیل پلاس دادم یبوست شد اپتامیل دادم بهش ساخت 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
سلام منم پسرم چهارماهشه روزا اول ببلاک کامفورت دادم بهش منم ازیکماهگی میدادم ببلاک نساخت (نان گرفت ...

منم امشب smaگرفتم دودفه دادم بهش اصن یه جیغی میکشه بیا و ببین .پسر من خیلی ارومه ازدیوار صدا میاد از پسر من نمیاد ولی معلومه شیرخشکه بهش نساخته.

عزیزم من دوتا بچه شیرخشکی روبزرگ کردم هربچه ای یه طوره من اوایل به پسرم شیر نان میدادم ولی نساختش بع ...

اخه ۹روز میشد مدفوع نمیکرد ببلاک دادم دوروزه هی اسهاله.الانsmaخریدیم دودفه دادمش خونه رو گذاشته روسرش بسکه جیغ میزنه معلومه بش نساخته