2777
2789
عنوان

ضعف بارداری دارم😭

166 بازدید | 18 پست

سلام دوستان چهارماهه باردارم و همه نوع خوراکی میخورم،اما زود به زود ضعف میکنم و حالم بد میشه جوری که باید برم سرم بزنم،شما راهکاری ندارین مامانا؟؟؟

قندخونتو چک کن فشارخون.بعدکم خونی وتیروعید ۴ تا گزینه عالی باشه طبیعی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب من یکم کم خونی داشتم از قبل و متاسفانه ترویید بارداری هم گرفتم و قرص میخورم😔

خب حتما برا کم خونیت دارو بخور حتما وتیروعیدم که داروش همیشه به راه و سعی کن خونه گرم نباشه وهوای تازه وسرد توخونه باشه ولی طبیعی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
برا کم خونین ک فولیک اسید میخورم چندساله،اره قرص ترویید میخورم صبحا ناشتا

آهن بخور مویز ۴ مغز .اشتباه منو نکن منم کم خون هستم وبودم اکتفا کردم به اسیدفولیک نگو کم خونی من داره زیادترمیشه ازطرفی سرگیجه منگی بهش اصافه میشه تا ۲۶ هفته ازمایش تکرار کردم دیدم اوضاع وخیفم دکتر اهن قوی داد ازاون موقع که میخورم سرگیجه ام بهترشده ولی کامل خوب نشدم 

آهن بخور مویز ۴ مغز .اشتباه منو نکن منم کم خون هستم وبودم اکتفا کردم به اسیدفولیک نگو کم خونی من دار ...

والا بخدا شوهرم هرنوع مغزیجاتی خریده میخورم،حتی دکترمم قرص اهن فرودین واسم تجویز کرده ولی نمی‌دونم چه مرگته😔

آهن بخور مویز ۴ مغز .اشتباه منو نکن منم کم خون هستم وبودم اکتفا کردم به اسیدفولیک نگو کم خونی من دار ...

والا بخدا شوهرم هرنوع مغزیجاتی خریده میخورم،حتی دکترمم قرص اهن فرودین واسم تجویز کرده ولی نمی‌دونم چه مرگمه😔

والا بخدا شوهرم هرنوع مغزیجاتی خریده میخورم،حتی دکترمم قرص اهن فرودین واسم تجویز کرده ولی نمی‌دونم چ ...

عادی نگران نباش من ۱۰ دقیقه نمیتونم سرپا وایسم سرگیجه نمی زاره استراحت کن این روزا هم میگذره به خدا الان ۸ ماه توخونه ام نه ناهاری پختم نه شام فقط مامانم اومده همه کارامو کرده ناهارهم ازخونه پخته اورده منتظرم این یه ماهم بگذره .منی که ازصب تاشب توکوچه بازار پلاس بودم دیگه مغزم کوچیک شده حواس پرتی گرفتم 😂و ازطرفی وسواس فکری 😣