2777
2789
عنوان

کیا صدا بیزاری دارن

313 بازدید | 16 پست

وااای دارم دیونه میشم 

من از بچگی یادمه از صدای دهن کسی که چیزی میخورد یا مینوشید عصبی میشدم 

از گلو صاف کردن 

ازبالا کشیدن بینی 

از ملچ مولوچ دهن

و خیلی چیزای دیگه ...

دست خودم نیست به خدا 

تا حد جنون عصبی میشم 

بارها و بارها با اعضای خونواده سر این موضوع دعوام میشد 

سر سفره عصبی میشدم....

فکر میکردم فقط من اینجوریم تو نت سرچ کردم دیدم واقعا این یه سندرم و خیلیا دارن 

خونمون آپارتمان و دو واحدی 

یه همسایه داریم روزی چند بار هر دفعه یکساعت تموم تو حموم داره فین میکنه و خیلی  ببخشید از گلوش با صدای وحشتناک خلط خالی میکنه، یه بار دو بار نه هاااا یکساعت پشت سر هم 

هر چی گوشامو میگیرم 

هدفون میذارم گوشم 

هر کاری میکنم فحش میدم در میکوبم بلکه لال بشه 

تمومی نداره آخه روزی چندباره 

همسرم خیلی ریلکسه  میگه چرا انقد حساسی اهمیت نده خوب 

ولی دست خودم نیست واقعا آزارم میده 

همین الان یکساعته داره تو حموم صدا های وحشتناک در میاره منم تپش قلب گرفتم 

الان که باردارم بدترم شدم دارم دیوونه میشم

خدایا شکرت 🙏🏻

من از اروق زدن بدم میاد😒🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
من از اروق زدن بدم میاد😒🎈

😂😂😂

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ . من یه مدت داشتم. در باز و بسته میشد دیوونه میشدم اینقدر خل شده بودم نگو. یهو اینجوری شدم نمیدونم چرا. انگار یهو همه چی دست تو دست هم داد به عقد نرسه و عقد نکنم و کلا تموم شد همه چی.

نمیدونم وحی الهی بود چی بود. فقط همون مدت بود مال 1 سال و نیم پیش. 

عزیزم من میدونی چطور شده بودم؟؟

نشسته بودم کل روز منتظر باز و بسته شدن صدای در بودم. نزدیک مراسم عقدمم بود مثلا. 

بیمار شده بودم کامل. و جالبه هیچوقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تو زندگیم زمینه شو نداشتم و یه بارم قبلا برام پیش نیومده بود حتی الانم بزنم به تحته نیست. فقط همون 6 ماه خاص بود که اینجوری شدم و دارو خوردم اکی شدم.

خیلی بده  خیلیییی بعضیا اصلا براشون مهم نیست  چرا ما اینجورییم

بخدا من نمیتونم صبا ک یکی صبونه میخوره از اعصاب خوردی برم دست و صورتمو بشورم از بس متنفرم از صدای چایی خوردنم 

یکی تو حال دماغشو بکشه من تو اتاقی ک درش بستش اعصابم خورد میشه 

به صدای تلویزیون به صدای پای طبقه بالا و صدای حرف زدن و تی وی طبقه پایین و خیلی صداهای دیگه حساسم کاش یه راه حلی باشه ارم نجات پیدا کنه