2777
2789

چند روزه ترشح زرد دارم میترسم برم دکتر بگه حتما باید نگاه کنم خیلی خجالت میکشم میگن دخترا معاینه نمیشن راسته؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه معاینه میکنن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

من چند بار رفتم که همشون معاینه شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه ی بار که عفونت شدید گرفتم دکتر به مامانم گفت بیست بیا پ ر د شو ببین داشتم میمردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

برا ازدواج قبلش رفتم پیش همون دکتر به خواهر شوهرم همینو گفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه تبریزی عاشق ❤

لازم باشه معاینه میکنه و ربطی به دختر بودن نداره

ولی بهش بگو که دختری(که البته خودش میبینه!)

خجالت نکش و خودتو عذاب نده الکی.روزی چندین نفرو معاینه میکنن اصلا براشون مهم نیست.خودتم خجالت نکش اونجام بالاخره عضوه دیگه مثل دستو پا!

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

من برا اولین بار ک رفتم ی دستگاهی داشت ببخشبدا دراز بود بعد کا....ندوم انداخت روش سه چهار پرسید ازدواج کردی یانه شب عروسیتو گذروندی یا نه منم چون بار اولم بود نمیفهمیدم میخواد چ کنه هعی میگفنممم بله متاهلم میگفت نه شب عروسیت تموم شده دیگ اره منم عین گیج ها میگفتم اره ارع بعد یکم شک کردم نکنه چیزی دیده 😂😂😂😂😂😂😂😂همش میگفنم نکنه مشملی دارم نمیدونم الان ک یادش میفتم غش میکنم البت ب کسی نگفتم ک ضایعم کنن و بخندن .ولی خب تا باکره هستی یه مدل دیگ معاینه میکنن

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤