2777
2789
عنوان

تبریک بگین بمممم دیگه😌😌😌

544 بازدید | 43 پست

سلاملکم.نصفه شبه ولی خوب چون تولدمه گفتم همتون در جریان باشین و تا صب صبر نکردم

❤️❤️❤️

تولدم مبارک :)))💃🏻💃🏻💃🏻هعی تو روحت کرونا که ی کافه ام نمیشه رفت حالا این هیچی نمیشه ی کادو گرفت ..هعی

ولی جای خیلی ی شخص او زندگیم حس میشه ک دوسش دارم و اشتباه از من بوده❣️

همچنین خیلی نگران پایان نامم دوس دارم ی تغییری کنه!

میشه این دو تازو ب عنوان هدیه😀😀دعا کنید برام اتفاق بی اقته خیلی زود🥰🥰🤩🤩 

تولد همه ی اردی بهشتیا پیشاپیش و پساپس !!مبارک😄😄

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

مبارک ❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبااارک😚😚😚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
😍مچکرممم❤️

بیا اینم کیک تولدت همینو دارم فقط😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خواهر شوخر عزیزم زادروزت مبارک 

خداروشکر کع تو رو سر رام قرار داد امیر جونم نصیبم شد 😂😂😂

ایشالا بهترینا برات رقم بخورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تولدت مبارک باشه😍به هر چی میخوای برسی تولد اونی که دوسش دارمم امروزه😍😃

چون تولد دوس داشتنیا امروزه اصن😄😄شوخی میکنم تولد ایشونم میارک ایشالا خوشبخت شین❤️❤️❤️❤️مرسی مهربون

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

تولدت‌مبارک،تولد مامانم هم هست!

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
عزیزممممم❤️❤️❤️🤗🤗مرسی مهربوووون

😘😘😘😘بهترینارو برات آرزو میکنم