همش بالا و پایین میشه و اینکه الان گلبول سفید و گلبول قرمزم هم پایین اومده ..نگران شدم دکتر رفتم میگه باید مغز و استخوان انجام بدی علتش مشخص بشه که چرا انقد طولانی شده میترسم نشونه سرطان خون باشه
ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...😍
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
رنگ و روم پریده زرد شدم احساس ضعف و گاهی وقتا سردرد دارم ..یکم فعلیت داشته باشم استخونای بدنم درد میگیره ..اصلا قبل بارداری اینجوری نبودم از وقتی زایمان کردم انگار بهم شوک وارد شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگ و روم پریده زرد شدم احساس ضعف و گاهی وقتا سردرد دارم ..یکم فعلیت داشته باشم استخونای بدنم درد می ...
احتمال مشکل مغز واستخوان پیدا کردی با قرص حل میشه ایشالله شاید کمبود کلسیم گرفته نیست عزیزم
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سرطان خون دو سال بهت فرصت نمیده خواهر...فکر نکنم از اون باشه
آره ولی شاید از الان شروع شده باشه ..چون گلبول سفید و قرمز الان پایین اومده ..همش فکرای بیخود میزنه به سرم شایدم نباشه ..از آزمایش مغز و استخوانم خیلی میترسم به نظرم دردناکه خیلی