2777
2789

دو سال و نمیمه از داره بارداری کمبود پلاکت دارم

همش بالا و پایین میشه و اینکه الان گلبول سفید و گلبول قرمزم هم پایین اومده ..نگران شدم دکتر رفتم میگه باید مغز و استخوان انجام بدی علتش مشخص بشه که چرا انقد طولانی شده میترسم نشونه سرطان خون باشه 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

ایشالله که چیزی نیست قرص خاصی استفاده نمیکنی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

رنگ و روم پریده زرد شدم احساس ضعف و گاهی وقتا سردرد دارم ..یکم فعلیت داشته باشم استخونای بدنم درد میگیره ..اصلا قبل بارداری اینجوری نبودم از وقتی زایمان کردم انگار بهم شوک وارد شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که چیزی نیست قرص خاصی استفاده نمیکنی 

نه فقط تیروئید میخورم اونم از دوره بارداری کم کاری تیروئید گرفتم که قرصش رو پلاکت تأثیر نداره

رنگ و روم پریده زرد شدم احساس ضعف و گاهی وقتا سردرد دارم ..یکم فعلیت داشته باشم استخونای بدنم درد می ...

احتمال مشکل مغز واستخوان پیدا کردی با قرص حل میشه ایشالله شاید کمبود کلسیم گرفته نیست عزیزم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
احتمال مشکل مغز واستخوان پیدا کردی با قرص حل میشه ایشالله شاید کمبود کلسیم گرفته نیست عزیزم 

نمیدونم والا ایشالله که چیزی نباشه واقعا فکر مو مشغول کرده 

نمیدونم والا ایشالله که چیزی نباشه واقعا فکر مو مشغول کرده 

چیزی نیست خدایی نکرده سرطان بود دوسال مهلت نمیداد سریع متوجه میشدید 

سرطان خون دو سال بهت فرصت نمیده خواهر...فکر نکنم از اون باشه

آره ولی شاید از الان شروع شده باشه ..چون گلبول سفید و قرمز الان پایین اومده ..همش فکرای بیخود میزنه به سرم شایدم نباشه ..از آزمایش مغز و استخوانم خیلی میترسم به نظرم دردناکه خیلی 

منم پلاکتم پایینه همیشه

انشالله چیزی نیس

به من گفته بودن باردار نشو تا نمونه مغز استخوان بدی ببینیم ازچیه بعد

الان بچه دومم رو باردارم خخخ

البته من آی تی پی هسدم

انشالله چیزی نیس نگران نباش عزیزم

[QUOTE=134551380]چیزی نیست خدایی نکرده سرطان بود دوسال مهلت نمیداد سریع متوجه میشدید [/QUOTEر]

آره اینم حرفیه ..ولی از این آزمایشم خیلی میترسم ..باأخره واسه اطمینان از بیماری های دیگه باید انجام بدم رفتم تو نت سرچ کردم خیلی سوزنش ضخامت داشت   

منم پلاکتم پایینه همیشه انشالله چیزی نیس به من گفته بودن باردار نشو تا نمونه مغز استخوان بدی ببینی ...

شما پلاکتت چنده

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
[QUOTE=134551380]چیزی نیست خدایی نکرده سرطان بود دوسال مهلت نمیداد سریع متوجه میشدید [/QUOTEر] ...

شوهر من داده این ازمایشو

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت