2777
2789

بچه ها بیاین کمک.عشقم خیلی سرده.کلا آدم خیلی خیلی کم حرفیه.آدم خوبیه.این مدتی که با هم بودیم کلی مشکلات بوجود اومد.خیلیا سعی کردن بینمونو خراب کنن. ولی در نهایت هر بار برگشتیم به همدیگه. همش دو دلم حس میکنم دوسم نداره.بعد با خودم میگم اگه دوسم نداشت چرا بعد هر بار قهر باز برمیگردیم به هم و کسیو جایگزین همدیگه نمیکنیم

بنظرتون دوسم داره؟؟

نرماله بنظرت 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بجای اینکه بیای اینجا بگی هرکی یه چی بگه همین نگرانی هاتو با خود طرف در میون بزار مطمئنا مشکلت حل میشه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
نمیخوام فک کنه هنوز خیلی دوسش دارم.میخوام یکم بی محلی کنم بهش

چرا آخه😕

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
دلخورم ازش...

ببین هر چیه باید خودت و اون حل کنین باهم حرف بزنین از دلخوریاتون بگین هر چی که نیازه گفته بشه...

فک کن ببین اگه حرف بزنی خوبه یا تو این وضعیت بمونی

خیلی از مشکلاتمون حل شده.ولی خیلی سرده

اینم بهش توضیح بده بگو اگه دوسم داری دوست دارم از زبونت بشنوم