2777
2789
عنوان

کافی نبودن شیر

370 بازدید | 12 پست

سلام پسرم 5 فروردین بدنیا اومده وزن تولدش 3580 بود 20 روزگی بردمش دکتر وزنش کرد 3330 شده بود که این کم بود گفت دوهفته دیگه بیارش الان بردمش 3490 شده و اینم کمه دکتر شیر خشک تجویز کرد به عنوان کمکی اینم بگم شیرم زیاده وقتی فشار میدم میپاشه ولی پسرم روزا خیلی نق میزنه دائم شیر میخاد شیر میخوره یه ربع میخابه بااز گریه میکنه شیر میخاد خیلی ناراحتم دکتر گفت اگه شیر خشکم جواب نده باید بررسی سه حالا خاستم بپرسم کسی اینجا تجربه مشابه داشته

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
شیرت قوت نداره. غذای مقوی بخور

ممکنه شیر زیاد باشه اما مقوی نباشه؟شیرم رنگش سفیده سیرابی پاچه گوشفند هرچی که شیر و چرب کنه خوردم توو این دوهفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه شیر زیاد باشه اما مقوی نباشه؟شیرم رنگش سفیده سیرابی پاچه گوشفند هرچی که شیر و چرب کنه خوردم تو ...

آره. آبگشت و این جور چیزا بخور. نی نیتم خداروشکر خوراکش خوبه. باید در طوله روز یکسره دهنت مشغوله خوردن باشه. بادوم پسته گردو شیر خرما 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
آره. آبگشت و این جور چیزا بخور. نی نیتم خداروشکر خوراکش خوبه. باید در طوله روز یکسره دهنت مشغوله خور ...

آره روزا همش شیر میخاد پوشکشم هربار باز میکنم پی می کرده خیلی ناراحتم

عزیزم شاید قسمت چربی شیر رو نمیدی ..

یا اول که میخوای شروع به شیر دهی کنی چند دقیقه سینه رو ماساژ بده که اب و چربی قاطی بشه و بچه همه رو بخوره ..

یا اگه شیر دوش داری بعد هر شیردهی ، سینه ات رو بدوش .. چربی رو با قاشق بده بهش 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
عزیزم شاید قسمت چربی شیر رو نمیدی .. یا اول که میخوای شروع به شیر دهی کنی چند دقیقه سینه رو ماساژ ب ...

از شیر دوش میترسم قسمت چربش چجوریه از کجا بفهمم رسیدم به قسمت چربش؟

از شیر دوش میترسم قسمت چربش چجوریه از کجا بفهمم رسیدم به قسمت چربش؟

چه ترسی؟ ترس نداره ..

من سرکار شیرم رو  میدوشم..بعضی روزا خونه هم همینطور ‌.درد نداره اصلا. 

یعنی وقتی شیرت رو میدوشی و میزاری کنار یه لایه چربی باید روی شیر ببنده ‌. یه لایه خامه ای ..‌ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
چه ترسی؟ ترس نداره .. من سرکار شیرم رو  میدوشم..بعضی روزا خونه هم همینطور ‌.درد نداره اصلا.&nb ...

شنیدم رگای سینرو ممکنه پاره کنه شیر شما چه رنگیه مال من سفیده

شنیدم رگای سینرو ممکنه پاره کنه شیر شما چه رنگیه مال من سفیده

من مطلب زیاد خوندم .. تا حالا در مورد پاره شدن رگ سینه چیزی نخوندم... رنگ شیر به تغذیه ربط داره ‌. ‌‌... سفید یا زرد یا ... چیزی رو ثابت نمیکنه .. برای من زرد هست 

من مطلب زیاد خوندم .. تا حالا در مورد پاره شدن رگ سینه چیزی نخوندم... رنگ شیر به تغذیه ربط داره ‌. ‌ ...

پس شیرت چربه زرد باشه یعنی مقوی و چربه مال من سفیده فکر کنم چرب نیس مال خواهرم زرده دخترش ماشالله اینقد تپله