2821
2789
عنوان

سحری نونی

250 بازدید | 34 پست

ممنون میشم سحری نونی پیشنهاد بدین مردیم بس برنج خوردیم

بغیراز کباب و کتلت و کوکو و ابگوشت و اینا😅😁

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیراشگی گوشت

فلافل

سالاد سزار (سینه ی مرغ داره کاهو هم برای رفع تشنگی خوبه.)

خوراک لوبیا

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
نیمرو املت کوفته خوراک مرغ خوراک لوبیا سبز

نیمرو رو خوب اومدی مرسی😁👍

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

عزیزم میتونی سینه مرغ رو بزاری با پیاز و زردچوبه وفلفل تو آب بپزه قشنگ بعد  خوردش کن ریز....یکی دوتا پیاز رنده کن بریز تو تابه یکمی تفت بده مرغارو بریز یکم بعد گوجه خورد کن با فلفل ...😊

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ارده شیره  کره عسل  تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز حالا چهار روز رفته ها 27ماه رمضون چی ...

اون موقع دیگ هیچی😑

سالاد الویه ماکارونی

راااااااااااااااااااسسسسسس

میگی مرسیییی ماکارانی میدرستم

تازه خیلیم نونیه😁

مرسی دوست عزیز