2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم عزیزم. خیلی خوبه و ازش راضیم. فقط باید محدودیت های اپل رو در نظر بگیری. اینکه نمیتونی اهنگ د ...

خیلی ممنون ؛؛ حالا دوربین و کیفیت نمایشگرش خوبه؟؟ به نظرت تو اون رنج قیمت گوشی بهتری سراغ داری یا به نظرت آیفون X بهتره؟؟ خیلی دو دل موندم اخه یه سریا میگن ابعادش کوچیکه ولی من خیلی دوس دارم آیفون x رو به نظرم خیلی لاکچریه     

خیلی ممنون ؛؛ حالا دوربین و کیفیت نمایشگرش خوبه؟؟ به نظرت تو اون رنج قیمت گوشی بهتری سراغ داری یا به ...

دوربینش کیفیتش خوبه من راضیم. گوشی های نوت سامسونگ کیفتشون فوق العادست.ولی خب من خودم دوسال پیش گرفتم دلیل منم همون دلیلیه که خودت میگی😂ولی واقعا دارم کلافه میشم. محدودیت هاش یکم دست و پای ادم رو میبنده. مخصوصا اینکه اگه الان اندروید داشته باشی قشنگ احساس میکنی محدودیتاشو☹️انصافا ولی خیلی خوشگل و خوش دسته 😜

اگه میخوای بگیری یا xs بگیر یا 11. ایفون x قدیمی شده هم برای اپدیت به مشکل میخوری هم خواستی اپگرید کنی گوشی جدید بگیری ازت ارزون برمیدارن. 

۱۱ قیمتش دور و بر ۱۵ تومنه ولی xs رو نمیدونم.