2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جنس و کیفیتی که برداری واقعا قیمتا متفاوته مثلا شیشه شیر از ۱۰ یا۲۰ تومن داریم تا هر قیمتی دلت ...

بودجه خاصی براش کنار نزاشتم 

میخوام وسایل مورد نیاز رو بخرم که جنس خوبی داشته باشن نه خیلی گرون نه ارزون و بیخود

عزیزم از من به تو نصیحت بچه الان کوچیک چیزای زیاد گرون نخر واجب نیست خیلی چیزا من خریدم پشیمونم کاش پولشو براش طلا می خریدم.فقط چیزهای واجب بخر و ضروری در طول زمان کم کم براش بقیه رو بخر تخت کنار مادر عزیزم فقط برا کوچیک بودنش خوبه نخر اگه میخای هزینه کنی تخت بخر یه دفعه روروئک و کریر نخر واجب نیست لباس زیاد نخر.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اره فقط تخت کنار مادر خریدم   تخت جدا نخریدم ،جاشو نداشتم ولی اگر جاشو داشتم هم نمیخریدم

منم همینو میگم تا زمانی که شیر میخوره تخت کنار مادر خوبه 

بعدش که از شیر گرفتمش تخت جدا میخرم براش

ولی بازم دودلم که چه تختی بخرم

عزیزم از من به تو نصیحت بچه الان کوچیک چیزای زیاد گرون نخر واجب نیست خیلی چیزا من خریدم پشیمونم کاش ...

آره منم نظرم همینه فقط وسایل واجب و ضروری رو بخرم 

یعنی تخت کنار مادر خوب نیست؟

من میگم تا بچه شیر میخوره تو این تخت ها راحتره

روروئک و کریر چرا واجب نیست؟

آخه بعضیا میگن تخت کنار مادر به درد نمیخوره بعضیا میگن خوبه  نی نی شما بسلامتی کی به دنیا میاد ...

تیر دنیا میاد 

منم موقع خرید میترسیدم به دردم نخوره ولی خریدم، چون به هرحال از زمین خوابیدن براش بهتره

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
آره منم نظرم همینه فقط وسایل واجب و ضروری رو بخرم  یعنی تخت کنار مادر خوب نیست؟ من میگم تا بچ ...

عزیزم برای اینکه من خودم رو زمین میخابم و تشک خودمو پسرم و کنار هم میاندازیم رو زمین برا همین میگم فایده نداره ولی بچه زود بزرگ میشه تخت بهتره چون میخای هزینه کنی میگم.روروئک که کلا تو کشورهای اروپایی ممنوعه استفاده ازش ضرر داره برا بچه و کریر هم سنگینه و بچه من هم تو اون نخوابید فقط پول الکی دادم.حالا ممکنه بچه شما بخوابه نمیدونم اونو دیگه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تیر دنیا میاد  منم موقع خرید میترسیدم به دردم نخوره ولی خریدم، چون به هرحال از زمین خوابیدن بر ...

ای جانم ان شاالله به سلامتی بغلش کنی❤

منم احتمالا تخت کنار مادر میخرم البته اگر نظرم تغییر نکنه😅