2777
2789

عزیزم اول از ضروریات لیست بگیر

بعد قیمت رو میتونی از نت سرچ کنی

چون ممکنه کالسکه برا من ضروری باشه ولی بدرد شما نخوره

یا تخت یا رورویک یا .... 

پس اول لیست بگیر 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول از ضروریات لیست بگیر بعد قیمت رو میتونی از نت سرچ کنی چون ممکنه کالسکه برا من ضروری باشه ...

لیست نوشتم 

توی نت هم سرچ کردم تقریبا دستم اومده

میخواستم بدونم کسی تازگیا خرید کرده که از قیمت یه سیسمونی جمع و جور خبر داشته باشه

شما حدودی نمیدونی؟

خیلی ممنون❤ به نظر شما تخت کنار مادر خوبه؟

من که هنوز بچم دنیا نیومده ولی خریدم از دیجی کالا شد دو تومن 

بنظر اینکه بچه جا و مکان داشته باشه برای خواب خیلی خوبه هی اینطرف و اون طرف ولو نباشه دم دست و پا نباشه چیزیش بشه 

برای همین تخت کنار مادر خریدم که کنار خودم شبا بخوابه جای کمتری هم بگیره نسبت به تخت چوبی 

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
لیست نوشتم  توی نت هم سرچ کردم تقریبا دستم اومده میخواستم بدونم کسی تازگیا خرید کرده که از قی ...

آخه جنس و کیفیتی که برداری واقعا قیمتا متفاوته

مثلا شیشه شیر از ۱۰ یا۲۰ تومن داریم تا هر قیمتی دلت بخواد 

یا پوشک از ۷۰ تومن داریم تا برای پوستای حساس که ۳۰۰ اینا شدا قیمتش شایدم بالاتر 

لباس از ستی ۵۰ داریم تا ۵۰۰

ست کالسکه و ... از زیر یه تومن داریم تا ۱۰ میلیون و بالاتر

بودجه خودت چقدره؟ حدودا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خیلی وقته والا ولی زیادم‌نخریدم چون هی میگن کوچیک میشن فلان میشن اصن نمیپوشه مگه بچه چیکار میکنه من ...

خیلی ممنون❤

منم نظرم اینکه به اندازه بخرم بعدا هرچی نیاز شدم براش بخرم

لیست نوشتم  توی نت هم سرچ کردم تقریبا دستم اومده میخواستم بدونم کسی تازگیا خرید کرده که از قی ...

لیست واجباتو داری منم میخام بگیرم اصلا نمی‌شناسم وسایلی نینیرو

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

ببین شانسی هست قیمتها

من هرجا قیمت میگرفتم سرویس کالسکه مارک بی بی سیتی حدود 2 تومن بهم قیمت میدادن

رفتم یه مغازه فقط یه دونه از قبل داشت 980 تومن داد

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@