2777
2789

دوستا ایا نام کاربری کسیو داشته باشی یا شمارشو میتونی انستاشو حک کنی خیلی واجبه نام کاربری یا شماریی که باهاش رفته انیستا رو دارم فقط رمزشو ن دارم تازه اون سیم هم دستمه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ سیمش دستته میتونی اگ نه ک نه نمیشه  مگ اینکه ۵تومن بدی هکر واست هک کنه

سیمش دستمه چطوری هکش کنم خو 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
اره اینستا رو نصب کن بعد نام کاربری طرف بزن بعد ی پیام میاد ب همون خط .اوکی کن باااکانت طرف میری داخ ...

خب وقتی نام کاربری شمارشو بزنم میاد ؟؟؟؟

اره اینستا رو نصب کن بعد نام کاربری طرف بزن بعد ی پیام میاد ب همون خط .اوکی کن باااکانت طرف میری داخ ...

مثل تلگرام یعنی ؟؟؟

ببین عزیزم همون سیمکارت رو بزار تو گوشیت بعد اینستکرام نصب کن وبجای نان کاربری همون شماره رو به انگلیسی بزن بعد فرانوشی رمز رو بزن تا کد بهت بیاد وبهمین راحتی وارد شد اگه نتونستی بیا پیم خصوصی بزار حل کنیم

خب وقتی نام کاربری شمارشو بزنم میاد ؟؟؟؟

اینستا رو ک نصب کنی اول میگ اگ نام کاربری دارین بزنین.بعد تو نام کاربری طرف بزن .بعد چون طرف باهمین نام کاربری واس خودش اینستا داره ی کد میاد به خطی ک باهاش اینستا رو نصب کرده اون.بعد رو کد اوکی کن وارد اینستا میشه بااون نام کاربری

ببین عزیزم همون سیمکارت رو بزار تو گوشیت بعد اینستکرام نصب کن وبجای نان کاربری همون شماره رو به انگل ...

حله عزیزم ولی شب این کارو میکنم بعد اینکه شوهرم خوابید 😂اون موقع هستی باهم اوکی کنیم 

ببین عزیزم همون سیمکارت رو بزار تو گوشیت بعد اینستکرام نصب کن وبجای نان کاربری همون شماره رو به انگل ...

تو این صفحه بزنم شمارشو 

نان کاربری طرفو باید بزنی تاباهمون اکانت اون بری و از اینستاش باخبر بشی.اگ شماره بزنی اینستا دوباره ...

عه جدی

باید بری جایی ک نوشته در حال حاضر حسابی دارید؟؟؟او پایین

اها اونجا نام کاربریرو بزنم بعد نوشته برای ورود ب سیستم راهنمایی دریافت کنید بعد اونجا شمارشو بزنم ؟؟؟؟