2777
2789
نه چی میگفت ؟

در مورد ریزش مو بود ...میگفت سر خود ویتامین نخوردین ..طب سنتی بود

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.درمان ریزش مو  

1 . روغن بنفشه پایه زیتون: خانم ها هر شب و آقایان هفته ای دو بار آن را به سر بمالند .  

2 . داروی تقویت مو .  

3 . خوردن انجیر فراوان سبب رویش مو میشود .  

4 . روغن مودر صورتی خواهان رویش مجدد باشد : سرمه اثمد به صورت پودری روی موضع مالیده شود  

علت ریزش مو معموال یکی از عوامل زیر می باشد که با توجه به عالئم بیمار باید داروهای مرتبط داده شود:

در صورتی وجود غلبه صفرا، داروهای مربوطه

در صورت وجود غلبه بلغم، داروهای مربوطه

در صورت وجود کم خونی، داروهای مربوطه

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
نه شیر نمیدم فقط تازه عمل بینی کردم مشکل نداره؟ بعداینکه زینگ پلاس همون قهوه ای تپلاس؟

بینیت عمل کردی؟چندماهه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
دقیقا من شبا خوابم نمیبره چکارکنم

گوشی را ده شب به بعد بذار کنار

نت را خاموش کن

تا ۱۲خوابت می‌برهاگر نبرد شب اول و دوم به استامینوفن بخور

شب‌های بعد بدون دارو سر ساعت می‌خوابی ازماه بعد ریزش موهات نصف میشه

گوشی را ده شب به بعد بذار کنار نت را خاموش کن تا ۱۲خوابت می‌برهاگر نبرد شب اول و دوم به استامینوفن ...

مرسی عزیزم🌹

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
بله.دو هفته

مبارک باشه ....منم عمل کردم ۸ ماهه

مبارک باشه ....منم عمل کردم ۸ ماهه

ببخشید ده ماهه😅

مبارک باشه استخوونی بود یاگوشتی؟راضی هستی؟

مرسی خشگلم ....مابین این دوتا بود. ...نوکش کمی گوشتی بود ...با این که ده ماهه عمل کردم باز ورم داره ..😣😣😣