2777
2789
دو ماه پشت سر هم ضرر نداره؟

من بیماری خود ایمنی دارم بخاطر داروهام داشتم موهای شقیقم خیلی ریخت دکتر برام زینک نوشت دوماه خوردم دوباره موهام پرشد

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
من ازدکتر طب سنتی پرسیدم گفت بخاطر کم خونی یا طبعت هست من طبعم صفرا هست ریزش مو شدید دارم الان تخم م ...

نگفت چیکار کنی

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول باید مشخص بشه دلیل ریزش چیه تابدونی چه درمانی انجام بدی

دلایل ریزش مو که تو آزمایش مشخص میشه:

تیروئیدکم کار

کمبودآهن

کمبود زینک و...

مشکلات هورمونی از جمله تنبلی تخمدان

استرس 

وراثت

اگه هورمونی باشه دکتر میدونه چیربده بقیش زینک وآهن وهرچی کم داری مصرف کنی قطع میشه

اگر ارثی باشه درمورد محلول ماینوکسیدیل تحقیق کن خوبه

درکل ویتامین های گروه ب برای تقویت مو خوبن میتونی تاقبل از آزمایش کپسول بیوتین مصرف کنی روزی یکی برای پوست ومو خوبه قرص هیرویت هم شنیدم خوبه

ولی اول علت ریزشتو پیداکن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

بچه ها روغن کرچکم خوبه ..من استفاده کردم عالی بود ...اما نمیتونم بگم کسی استفاده کنه ...شاید برای کسی دیگه جواب نده

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
چطوری خوردی 

نیم ساعت قبل وعده ناهار یه قاشق غذا خوری با دولیوان اب قاطی کن بخور 

چرا دارو بهم معرفی کرد و شامپوی پودری

جواب گرفتی ؟

هنوز داروشو نگرفتم ولی کارش خیلی عالیه بهش اعتماد دارم باید سفارش بدم داروهاشو.کدوم شهری؟

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت