قبل کرونا رفته بودم خونشون عصرانه هیچ جلوم نگذاشت حتی چایی دیروز تولد دخترش بود میخواستم نرم ولی گفتم باید تلافی کنم دیگه خلاصه رفتم همش دختر خالهام زنگ میزد بیاد دیگه شب رفتم موقع پذایری همه چیز خوردم بعد موقع کادو دادن شد ندادم بعد صبح دیدم دختر خاله ام بلاکم کرده بخاطر کادو حالش خوب گرفتم😂😂
نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
من خودم بارها پیش اومده حتی چایی هم نداشتن ولی پسرم رو فرستادم در مغازه میوه گرفته اونم قرض
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃