2777
2789
عنوان

بچه ها حال دختر خاله ام خوب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 132 پست

چند سالتووونه خدااایی.مهد کودک مگع

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از اون بدتری😐😐😐😐

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

به خاطر یه چایی و عصرانه؟؟

شاید وسیله پذیرایی نداشته 

من خودم بارها پیش اومده حتی چایی هم نداشتن ولی پسرم رو فرستادم در مغازه میوه گرفته اونم قرض  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببخشید ولی مگه ادما برای خوردن میرن خونه ی بقیه مهمونی؟؟!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
واقعا ک شما زنا چکارا نمیکنید چطور روتون میشه

اقااااا جمع نبند ما اهل اینجوور کارا نیستییم🙂

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

خب اون الان میشینه همه جا میگه تو خسیسی نمیگه که تلافی کاراشو میکردی،به نظرم راه درستی نرفتی

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐

چ زشت

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂