2777
2789

قبلا دانشگاه میرفتم ولی رشته م سخت و بدرد نخور بود انصراف دادم الان 26 سالمه بنظرتون دوباره برم کنکور بدم رشته های پیراپزشکی قبول بشم؟دانشگاه فرهنگیان برم؟ یا نه فقط برم یه چیزی بدون کنکور تو پیام نور بخونم که مدرک داشته باشم فقط؟ چیکار کنم چی بهتره بنظرتون؟امسالم قصد بارداری دارم بنظرتون وقت میکنم برای انجام کاری درآینده؟ خیلی نا امیدم

دنیا به کام دیویدشونه...

نه نمیخوای کار کنی و قصد بارداری داری وقتت نمیرسهبه پزشکی و حتی پیراپزشکی یه چیز بخون خیلی برات سخت نباشه چون اینجور که میگی ممکنه به زوذی باردار باشی هر چند هر چی بخونی تم بارداری سخته من‌خواهرام‌دوستامو‌دیدم دیگه خیلی استرس کشیدم

اگه‌وایه پر کردن وقته چرا کلاسی چیزی برای تفریح‌نمیری 

خیاطی ورزشی چیزی ؟؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
نه نمیخوای کار کنی و قصد بارداری داری وقتت نمیرسهبه پزشکی و حتی پیراپزشکی یه چیز بخون خیلی برات سخت ...

آخه من درس برام خیلی مهم بود ولی دوران کنکور به خاطر شرایطم بدترین دوران شد و نتونستم درس بخونم دوستام همه رشته های خوب قبول شدن من از همه جا موندم الان حسرت گذشته داره دیوونم میکنه. درآمد شوهرمم کمه به کار احتیاج دارم.دارم افسردگی میگیرم

دنیا به کام دیویدشونه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه پیام نور روند درس دادنش خیلی خوبه برای کسایی که شاغلن یا نمیتونن سر کلاس برن . و برعکس بقیه دانشگاه ها استاد جزوه نمیده و خود خوانه و کتاب منبع رو میگیری میخونی شهریه شم نسبت به بقیه دانشگاها خیلی کمتره.  اما بنظرم  تو ببین کدوم دانشگاه به خونت نزدیک تره  .

فرهنگیان که شرایط سنی داره تا ۲۳ سال هستش نمیتونی کنکورشو بدی مگه اینکه ازمون اسخدامی که هرسال میزارن شرکت کنی. کنکور سراسری هم به نظرم اگه به خوندن بود مطمئنا تو سن ۱۸ سالگی راحتتر میتونستی بخونی و راحتتر قبول میشدی به نظرم الان بعد این همه سال کنکور سراسری دادن وقت تلف کردنه. 

دانشگاه پیامنور نزدیک رشته ای مثل مدیریت یا حسابداری بدون کنکور بخون چون غیرحضوری ام هست میتونی باردار شی و بچه داریتم کنی. من خودم سال اول دانشگاه باردار شدم و بچم دنیا اومد ولی درسمو خوندم و ۴ ساله تموم کردم . میتونی ام ارشد حسابداری یا مدیریت پیامنور رو بگیری با توجه به اینکه میگی قبل دانشگاه رفتی.

در مورد کارم تو همون حسابداری باید تلاشتو زیاد کنی کار یاد بگیری تا بتونی کارکنی ، رشته حسابداری و مدیریت تو ازمون های استخدامی هم راحتتر بر میدارن اگه شرایط سنیتون بخوره

آخه من درس برام خیلی مهم بود ولی دوران کنکور به خاطر شرایطم بدترین دوران شد و نتونستم درس بخونم دوست ...

عززم اگه در امدش کمه که تو بچه دار شدن هم که به مشکل میخوری 

چرا عجله داری برای بچه؟؟؟

دانشگاه پیام نور روند درس دادنش خیلی خوبه برای کسایی که شاغلن یا نمیتونن سر کلاس برن . و برعکس بقیه ...

سخت نیست؟ پاس میکنن راحت. چون شنیده بودم بخاطر اینکه جزوه نداره باید کل کتابو بخونی سخت تره

دنیا به کام دیویدشونه...
عززم اگه در امدش کمه که تو بچه دار شدن هم که به مشکل میخوری  چرا عجله داری برای بچه؟؟؟

سه ساله ازدواج کردم دیگه دیر میشه. اونقدرم کم نیست که نشه عمر گذروند پدر مادرمونم کمک میکنن

دنیا به کام دیویدشونه...

اگه پدر مادرت هاتون کمک میکنن خوبه پس مشکلی نیست 

ولی من الان ایسانس دارم کاری هم که بخوام برم سرش ربطی به رشتم نداره انچنان خلاصه وقتتو‌صرفا بنظرم برای جیزی که ممکنه فقط به اسم داشتندیه مدرک باشه نذار 

من رشته ای  هم که دانشگاه نوندم با همسرم یکی چون هم داشنکاهی بودیم اشنا شدیم 

ولی اون با رشتمون‌کار میکنه‌ولی من احتمالا بعد کرونا خیر شغلم ربطی نخواهد داشت 

خلاصه خودتو زیادی با بچه خسته نکن من خواهر و دوستم تو‌بارداری و‌درس خیلی اذیت شدن 

اگه پدر مادرت هاتون کمک میکنن خوبه پس مشکلی نیست  ولی من الان ایسانس دارم کاری هم که بخوام برم ...

موقعی که انصراف دادم بیخیال همه چی شدم ولی الان میبینم نمیشه تا آخر عمر بیکار بود احساس میکنم جوونیم تباه شد. فقطم مدرک نمیخوام رشته بدرد بخور دلم میخواد که واقعا هرچقدر فکرشو میکنم بیشتر نا امید میشم

دنیا به کام دیویدشونه...
پیام نور بدرد میخوره؟

اره چرا نخوره ، مطمئن باش از ازاد وغیرانتفاعی بهتره

منم پیامنور خوندم، برا ازمونای استخدامی دولت فقط نگاه میکنن به معدل و ازمونی که میدی اصلا حرف دانشگاه مطرح نیس تو ازمون استخدامی ها حالا خودت سرچ کن مثلا شرایط ورود به بانک رو بخون یا شرایط اسخدام تو ارگان های دولتی دیگه مثل تامین اجتماعی وزارت بهداش و....

فقط هرچی زودتر تصمیمتو بگیر چون اگه برا کارشناسی بخوای بخونی باید ۴ سال وقت بزاری درس بخونی و بعد دنبال استخدام باشی ، اگه یکی دوسال و الکی تلف کنی سنت میگذره و نمیتونی ازمون استخدامی بدی چون اونام شرط سنی دارن دیگ

سخت نیست؟ پاس میکنن راحت. چون شنیده بودم بخاطر اینکه جزوه نداره باید کل کتابو بخونی سخت تره

هیچ دانشگاهی راحت پاس نمیکنه . پیام نور  همین که کتاب داره خیلی عالیه  بقیه نشریات هم میان برای سودشون کمک درسی همون کتاب و چاپ میکنن کار دانشجو ام راحت میشه برای خوندن.