2777
2789

سلام خانوما من رفتم دکتر بهم گفته پلی کیستینگ داری (تنبلی تخمدان)میخواستم بدونم امکانش هس باردار نشم؟آخه خیلی بچه دوس دارم کسایی و تنبلی تخمدان داشتن باردار شدن؟

من بهم قرص داد دوماه نشده باردار شدم اولاش خیلی گریه میکردم میگفتم باردار نمیشم  میترسیدم ولی قرص هامو سروقت خوردم باردار شدم توهم انشالله باردار میشی عزیزم 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان فقط گرمی بخور و وزنتو چندکیلو بیار پایین. یهو میبینی بارداری. بدون هیچ دارویی. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 

چرا نشه پلی کیستیک اسمش ترسناکه .تخمدان پلی کیستیک اصلا کیست نداره .فقط فولیکول ریز زیاد داره فقط.فقط سعی کن زیاد تحرک داشته باشی تنها درمان قطعی پلی کیستیک ورزشه داروهاتم به موقه بخور من ماه اولمه رفتم دکتر برا اقدام برام قرص متفرمین نوشت گفت ماه دیگه قرصاتو عوض میکنم اگه باردار نشدی

مرسی عزیزم امیدوارم کردی از دیروز ک بهم گف اینقدر ناراحت بودم

ن گلم اصلا نترس بهت دارو داد؟اگه داده سروقت بخور به هیچ کس از خانواده هنسرت هم مشکل تو نگو صدتا عیب میزارن رکت این مشکل زودی حل میشه فقط حرف اونا میمونه برات 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
واااییی ینی میشه منم مامان بشم😍

چرا نشی چی ت کم تر از،بقیه هست خواهری انقدر نا امید نباش من کسی جز،شوهرم نبود دلداریم بده داغون شدم تو خودتو داغون نکن 

آره من تنبلی دارم. ۹ماهه عروسی کردم طبیعی باردار شدم. خیالت راحت باردار میشی، مشکل خاصی نیست، شاید یکم دیر و زود داشته باشه ولی میشی انشالله

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم چه قرصهایی مصرف کردی؟

کلوموفین بعد از ناهار .لتروزول ۳شب بعد پرویدی هرشب دوتا و یه قرص دیگه بود اسمش به خدا یادم نیس شب ۷پرویدی میخوردم ولی دقیق و سروقت خوردم قرص هامو و یه فولیک اسید قوی بهم داده بود روزی ۲تا میخوردم 

کلوموفین بعد از ناهار .لتروزول ۳شب بعد پرویدی هرشب دوتا و یه قرص دیگه بود اسمش به خدا یادم نیس شب ۷پ ...

گلم برای من متفرمین نوشته وسط ناهار و دوفاستون که روز ۱۴ پری بخورم گفت اگه این ماه نتیجه نگرفتی ماه بعد داروهاتو عوض میکنم .آمپول پروژسترونم زدم ۱۷ روز پیش ولی هنوز پری نشدم نمیدونم باردارم یا نه