2777
2789
عنوان

خانومایی ک تنبلی تخمدان دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
گلم برای من متفرمین نوشته وسط ناهار و دوفاستون که روز ۱۴ پری بخورم گفت اگه این ماه نتیجه نگرفتی ماه ...

انشالله که بارداری گلم خوب بی بی میزدی عزیزم اخ جوون نی نی 😍

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

داروچی برات نوشت؟عزیزم تحت نظرکدوم دکتری؟

من تنبلی دارم ولی ۲ساله جواب نگرفتم هنوز دیگه ناامید شدم اصن

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنم کم هس ولی از دیروز استرس گرفتم

اصلا نترس 

من اولین بار که فهمیدم تنبلی دارم کلی گریه کردم. 

ولی بعدش وقتی اقدام کردم دیدم هیچ دارویی بهم جواب نداد فقط گرمی و ورزش و وزن کم کردن. 

همه تنبلی ها باردار میشن فقط اقدامشون ممکنه طول بکشه. یکی سریعتر میشه و یکی دیرتر. همین. 

نازایی ندارن. اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
ن گلم اصلا نترس بهت دارو داد؟اگه داده سروقت بخور به هیچ کس از خانواده هنسرت هم مشکل تو نگو صدتا عیب ...

هنوز دارو نداد باید شوهرمم ی آزمایش بده بهش نشون بدم.ب کسی هم نگفتم چون خونه مادر شوهرم بودم رفتم دکتر پرسیدن شوهرم گف رفتیم آزمایش های قبل بارداری رو انجام بدیم 

چرا نشی چی ت کم تر از،بقیه هست خواهری انقدر نا امید نباش من کسی جز،شوهرم نبود دلداریم بده داغون شدم ...

خداروشکر شوهرم هوامو داره گف اصلا نگران نباش هرچی خرج داشته باشه پولشو میدم 

خداروشکر شوهرم هوامو داره گف اصلا نگران نباش هرچی خرج داشته باشه پولشو میدم 

زیاد خرجت نمیشه همین که شوهرتت پشته یه دنیا هس .خدا کمکت میکنه عزیز دلم ❤

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
هنوز دارو نداد باید شوهرمم ی آزمایش بده بهش نشون بدم.ب کسی هم نگفتم چون خونه مادر شوهرم بودم رفتم دک ...

منم دقیقا هپین و بهشون گفتم  انشالله که زودی مامان بشی

زدم گلم ولی منفی شد یه بارم حالا انداخت ولی بعد نیم ساعت

انشالله سری بعدی  بزنی مثبت باشه