2777
2789
عنوان

آهای خانومی که شوهرت اسنپ کار میکنه و پراید داره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 106 پست
یعنی خیانت میکرده نمیدونم ولی ربطی نداره به اسنپ تو دل بقیه خالی نکنین😑

به اسنپ ربط نداره دارم میگم اگر خانومش اینجا و تو این سایته حواسش باشه....دنبال تیمور باشه!!!

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت گزارشت خدایی چی میزنی؟منم خوشم نیمد اما مسخره میدونم

چون داره همرو میزاره سرکار

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
به اسنپ ربط نداره دارم میگم اگر خانومش اینجا و تو این سایته حواسش باشه....دنبال تیمور باشه!!!

😐😐😐😐😐😐😐😐😐وا چرا داری الکی خانومای بیچاررو بدبین میکنی...متاسفم برات

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
بچه ها بتظرم داره ازخودش می سازه برای اینکه تاپیکش شلوغ بشه

نمیفهمم چرا روزه انقدر به ملت فشار آورده....کافر همه را به کیش خود پندارد...

بخدا قسم راسته بود تک تکش

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید

حالا خوبه اسنپ کار میکنه ودرامد بالاییم نداره!!!چطور دوتا زنو ساپورت مالی میکنه

شایدم همین یه دونه تیمور بوده ...محرده ولی خونه باباشه .باتیمورم دوسته.مثبت اندیش باش .😂😂😂

والا انقد اسمای مزخرف رو بچه هاشون میزارن شاید تیمور واقعن اسم‌ی خانومه  بعدن مرده ب نظرت وقت ...

اره شایدم اصلا گوشی پسرش دست زنش بوده.الان شماره من تو گوشی بابام ب اسم داداشم سیوه

یعنی شوهره با تیمور ب زنش خیانت کرده 😣

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

حس کردم واقعا تیموره 😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍