انگار یه خانمی قبلا اینجا بودن در کل لینک یا کانالی که آموزش آنلاین خیاطی داشته باشن رو دارید؟
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو اینستا با این پیج خیاطی یاد گرفتم تو قرنطینه مانتو دوختم چه مانتویی😊
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
یعنی اصلا هیچی بلد نبودی یادگرفتی یا قبلا کلاس رفته بودی؟
هیچی بلد نبودم
حتی اندازه گیری هم تو گوکل سرچ کردم و به سختی اندازه های خودمو گرفتم
اولش فکر میکردم خیلی سخته
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
تلگرام نه ولی پایینش آدرس سایتشو زده، راستی روچی رو سرچ کن تو گوگل اونجا هم بصورت متن و تصویری توضیح داده
من اولش الگو کشیدم بعد روی ملافه بیخودی انداختم و بریدم و دوختم وقتی دیدم خوب شد پارچه خریدم