2777
2789

انگار یه خانمی قبلا اینجا بودن در کل لینک یا کانالی که آموزش آنلاین خیاطی داشته باشن رو دارید؟

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

وای تو رو خدا پیدا کردی به منم میدی؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یکی سایت زیبا کده یه خانمی هست یادمیده من ولی برای کسی که یکم بلد باشه الگوی لباسارو میگه چجور دربیاد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

من تو اینستا با این پیج خیاطی یاد گرفتم تو قرنطینه مانتو دوختم چه مانتویی😊

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من تو اینستا با این پیج خیاطی یاد گرفتم تو قرنطینه مانتو دوختم چه مانتویی😊

یعنی اصلا هیچی بلد نبودی یادگرفتی یا قبلا کلاس رفته بودی؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
یعنی اصلا هیچی بلد نبودی یادگرفتی یا قبلا کلاس رفته بودی؟

هیچی بلد نبودم

حتی اندازه گیری هم تو گوکل سرچ کردم و به سختی اندازه های خودمو گرفتم

اولش فکر میکردم خیلی سخته 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
هیچی بلد نبودم حتی اندازه گیری هم تو گوکل سرچ کردم و به سختی اندازه های خودمو گرفتم اولش فکر میکرد ...

حیف اینستاگرام ندارم

کانال تلگرام نداره؟

marjanfarajipor@ این کانال تلگرامم هست

دستت دردنکنه عزیزم 💜

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حیف اینستاگرام ندارم کانال تلگرام نداره؟

تلگرام نه ولی  پایینش آدرس سایتشو زده، راستی روچی رو سرچ کن تو گوگل اونجا هم بصورت متن و تصویری توضیح داده 

من اولش الگو کشیدم بعد روی ملافه بیخودی انداختم و بریدم و دوختم وقتی دیدم خوب شد پارچه خریدم

تلگرام نه ولی  پایینش آدرس سایتشو زده، راستی روچی رو سرچ کن تو گوگل اونجا هم بصورت مت ...

مرسی مرسی مرسی😍😍😍😍😍😍😍😍

مرسی مرسی مرسی😍😍😍😍😍😍😍😍

قربونت💗💗💗

تلگرام نه ولی  پایینش آدرس سایتشو زده، راستی روچی رو سرچ کن تو گوگل اونجا هم بصورت مت ...

الگوهاش پولیه