2777
2789
عنوان

کسی تو سایت داریم که آموزش آنلاین خیاطی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
الگوهاش پولیه    

ببین الگو اولیه رو تو روچی یاد بگیر بعدش خودت به راحتی طراحی میکنی

مهم الگوی اولیه است

بعدش سجاف درآوردن و لقی گرفتن و پنس گرفتن رو جدا جدا سرچ کن بهت توضیح میده اگه نتونستی بیا خودم بهت یاد میدم😁

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ببین الگو اولیه رو تو روچی یاد بگیر بعدش خودت به راحتی طراحی میکنی مهم الگوی اولیه است بعدش سجاف د ...

اخه همشون الگوهای تخصیصی هستن اصلا برا مبتدی ندیدم

ببخشید اذیتت کردما

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همشون الگوهای تخصیصی هستن اصلا برا مبتدی ندیدم ببخشید اذیتت کردما

نه عزیزم بزار اگه بتونم الان لینکشو برات میفرستم 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اخه همشون الگوهای تخصیصی هستن اصلا برا مبتدی ندیدم ببخشید اذیتت کردما

https://rochi.ir/الگو-پایه/ 

مرجان جونی دستت طلا😍😍😍😍😍

فدات 💗💗💗سوالی داشتی بپرس

فقط حواست به اندازه گیری ها بخصوص کارور پشت و جلو باشه که لباست نکشه

برای مانتو هم دو سانت اضافه کن به اندازه هات

فدات 💗💗💗سوالی داشتی بپرس فقط حواست به اندازه گیری ها بخصوص کارور پشت و جلو باشه که لباست نکشه & ...

از حرفات اسکرین میگیریم👌

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
مرجان جان کارور جلو یعنی چی؟

یعنی از زیر بغل دست راست تا زیر. بغل دست چپ

(فاصله بین دو زیر بغل از جلو میشه کارور جلو)