2777
2789

دوتا پسر دارم از دختر خوشگلتر به خدا  ولی دختر ندارم مادرشوهرم بهم میگه اونی که دختر نداره نمک نداره اونقد گفته که همسرم الان دختر میخواد نمی دونم چکار کنم خودم عاشق دخترم ولی خوب خواست خدا این بوده برامون

میترسم  و کابوس شده برام دوباره بارداربشم پسر بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فرقی میکنه بچه چی باشه قدیمیارو زیاد جدی نگیر الان پسر نداشتی باز یه چیز دیگه می‌گفت  

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا اگ دخترم داشتی میخواست جور دیگ اذیتت کنه از اون بدتر شوهرت ک به حرف مادرشه یکی نیست بگه مرد تو چته گوش حرف پیرزن میدی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دقیقاهمیشه حرف براگفتن دارن

یعنی خواهر من ی سال عید رفتم صفر تا صد خونشونو خونه تکونی کردم دیگه نرسیدم راهرو خونه خودمو پاک کنم اولین بار عید اومد خونمون رید بهم گفت بی عرضه تنبل حتی ازت برنمیاد راهرویی پاک کنی و شوهرم از من دلگیر شد و اون بی وجدان نگفت نرسیده وقت نکرده چون برا من حمالی کرده

مادرشوهر من کافیه کسیو ببینه از رفیق دوست اشنا فامیل ک منو بشناسه میارش براش زیرانداز میندازه تخمه میارن میشینن از بدی من میگن بعد اون ادم هام میان بمن میگن و منم خودخوری میکنم عصبی میشم 😔💔

اگه عقل تو سرته ب رفتار این جماعت مریض اهمیت نده وگرنه مث من تپش قلب میگیری ریزش مو میگیری معده درد عصبی میشی سردرد عصبی میگیری و خلاصه تهشم میگن خدا ازت نگذره مزیض روانی خودتو انداختی ب پسر من و بخت پسرمو سوزوندی