2777
2789
بپرس

سلام عزیزم من برای اینکه پریودم رو چن روز تا خیر بندازم از روز 16 پریودیم قرص ال دی خوردم یعنی 4 روز مونده بود به پریودیم الان 6 روزه قرص رو نمیخورم هنوز پریود نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من برای اینکه پریودم رو چن روز تا خیر بندازم از روز 16 پریودیم قرص ال دی خوردم یعنی 4 روز ...

عزیزم طبیعیه هورمونیه امکان داره بعد قطع کردن قرص سریع بشی امکان داره خیلی عقب بندازی نگران نباش بهش فک نکن میشی

عزیزم طبیعیه هورمونیه امکان داره بعد قطع کردن قرص سریع بشی امکان داره خیلی عقب بندازی نگران نباش بهش ...

یعنی امکان داره ت  چقدر تاخیر بندازه خیلی استرس دارم میترسم 

اخه الان حالتهای پریودی هم ندارم امکان داره تا دوره بعدی نیاد؟

نمیدونم رابطه ی پر خطر داشتی یا نه ولی اگه فقط ال دی خوردی نگران نباش کسایی که عادت ندارن وقتی یهو شروع میکنن اینجوزی میشن من خودمم چند ماه پیش واسه یه عمل پزشکی یه هفته خوردم روز دهم پری شدم

نمیدونم رابطه ی پر خطر داشتی یا نه ولی اگه فقط ال دی خوردی نگران نباش کسایی که عادت ندارن وقتی یهو ش ...

عزیزم من مجردم و بخاطر ماه رمضان خوردم که اول ماه رمضون پریود شم و به روزای قدر نخوره پریودم

نمیدونم رابطه ی پر خطر داشتی یا نه ولی اگه فقط ال دی خوردی نگران نباش کسایی که عادت ندارن وقتی یهو ش ...

عزیزم روز دهم بعد از اینکه قرص رو نخوردی؟چون من 6 روز قرص نخوردم ولی هنوز نشدم