2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون غذا نمیخورن

186 بازدید | 17 پست

هر چی درست میکنم ووست ندارن 

کوچیکه هم از بزرگه یاد گرفته

خیلی خسته شدم 

با کلی زحمت غذا درست میکنم همیشه یکیشون نمیخوره 

سر سفره نهار باید فکر باشم بلندشم یه چیز دیگه درست کنم براشون 

😍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نکن. بزا بدونن از همین بچگی غذا یه نوعه. داداشای من 30 سالشونه ماشالله سره سفره همیشه 3 نوع غذا ...

بخدا امتحان کردم دختر بزرگم گرسنه میخوابه اما حاضر نیست غذا بخوره

😍  
بخدا امتحان کردم دختر بزرگم گرسنه میخوابه اما حاضر نیست غذا بخوره

نخوره. یه شب نمیخوره ولی یاد می‌گیره. ببخشید بی رحمیه ولی من دارم ده ساله بعدتو میبینم. الان سره زبونه روزه منو مامانم یکسره سره اجاق گازیم برا داداشام غذا آماده کنیم. داداش کوچیکم اولا میخورد همه چی الان به بزرگه نگاه میکنه نمیخوره.

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
اشتباهت اینه هر طور شده سیرشون میکنی درست نکنی درست میشن

خدا کنه بخدا خسته شدم

مثلا دیروز دخترم به غیر از صبحانه 

فقط برنج چلو سفید خالی خورد تا شب هیچی نخورد دیگه

😍  
درست میگی اما ای کاش بتونم تحمل کنم 

مادر بودن اینه دیگه عزیزم. ولی باور کن برا خودشون خوبه. یه دختر خانومی داریم تو فامیل هیچ وقت به خاطرش مامان باباش هیچ جا نمیرن مهمونی چون به شدت بد غذاست تو مهمونی میره میشینه یه گوشه هیچی لب نمیزنه. انشالله موفق بشی

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

پسرمنم بدغذاس😭 همیشه دعوا داریم سر خوردنش کلا هممون عصبی شدیم .صبونه کلا لب نمیزنه ناهارم ک هیچی دوس نداره فقط عصرونه نیمرو میخوره و شاید یکمم شام و میوه و شیر😑

پسرمنم بدغذاس😭 همیشه دعوا داریم سر خوردنش کلا هممون عصبی شدیم .صبونه کلا لب نمیزنه ناهارم ک هیچی دو ...

واای عزیزم مثل من همش فکر می کردم بزرگ بشن بهتر میشه اما بدتر شدن 

😍  
پسرمنم بدغذاس😭 همیشه دعوا داریم سر خوردنش کلا هممون عصبی شدیم .صبونه کلا لب نمیزنه ناهارم ک هیچی دو ...

خیلی حس بدیه همش فکر میکنم مادر خوبی نیستم که بچه هام اینجوری شدن 

😍  
خدا کنه بخدا خسته شدم مثلا دیروز دخترم به غیر از صبحانه  فقط برنج چلو سفید خالی خورد تا شب هی ...

از اول نباید این کارو میکردی چقد بد غذان خانواده شوهر منم اینجورین ازبس مامانشون بد عادت کرده شوهر من غذایی که خونه خودمون میخوره اونجا نمیخوره، فکر کن سه مدل ماکارونی اب کش میکرده من باشم میگم برو نون پنیر بخور خیلی ادم کم حوصله و کم صبریم

مادر بودن اینه دیگه عزیزم. ولی باور کن برا خودشون خوبه. یه دختر خانومی داریم تو فامیل هیچ وقت به خاط ...

میزارمش خونه میگم نون پنیر بخور ما رفتیم 😂😂😂نمیدونم الان اینجوریم یا مادرم بشم همینم اخه کلا ادم کم حوصله و تنبلیم یعنی وسواس نداشتما خونم میپوکید اما چون وسواس دارم مجبورم به کارام برسم ببین ترکیب این دو تو یه ادم چی هست دیگع