2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دیوونه است

488 بازدید | 11 پست

میدونم همه زندگیاشون به خاطر اعتیاد و خیانت و دست به زن و ...از هم میپاشه ولی من حالا که باردارم چاره ای نیست و باید تحملش کنم . ولی میترسم یه روز صبرم به سر بیاد .   

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

چرا چی شده

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه یه راهی هست

برای یه سریال داغون (زیر پای مادر )که ندیدم میگه معنا گرا نیستی برای زندگی ارزش قاعل نیستی . 

کلا این بشر نورمال نیست   از این چرت و پرتا زیاد گفته

دقیقا مشکلش چیه مگه چیکار میکنه که میگی دیوونه س

توضیح دادم عزیزم واسه ندیدن یه سریال مزخرف (زیرپای مادر) بهم میگه معناگرا نیستی . برای زندگی ارزش قاعل نیستی . از این چرت و پرتا زیاد میگه . معلوم نیست کلا چی میزنه مثل اینکه مغزش ذاتی مواد تولید میکنه 

ای خدا   

توضیح دادم عزیزم واسه ندیدن یه سریال مزخرف (زیرپای مادر) بهم میگه معناگرا نیستی . برای زندگی ارزش قا ...

نمیخوام فکر بد بندازم تو ذهنت

ولی شاید واقعا مواد مصرف میکنه

البته عزیزم من فقط یه حدس زدم

ناراحت نشو

🧍🏻‍♀️=🧍‍♂️
نمیخوام فکر بد بندازم تو ذهنت ولی شاید واقعا مواد مصرف میکنه البته عزیزم من فقط یه حدس زدم ناراحت ...

تو مغزش یه سروتونینی ترشح میشه همیشه شاس میزنه