2777
2789

صد در صد داره دروغ میگه و چیزایی که پزشون رو میده دقیقا همون نداشته های زندگیش هستن که براش عقده شدن

وگرنه کسی که واقعا داره اگه بخواد پز بده و به رخ بقیه بکشه میره تو دنیای واقعی و اینستا و... این کارو میکنه 

نه سایتی که نه کسی کسی رو میشناسه نه حتی اگه راست بگی کسی حرفت رو باور میکنه😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستا ندارم دنیای واقعیمم زیاد کسی دورو برم نیست ک باهاش حرف بزنم  تکلیف من چیه

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

مثلا پُزِ چی داده شده ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

من که اینستا ندارم ...و پز زیادم نمی م فقط شکر میکنم که از سمت خانواده شوهر شانس آوردم هر تاپیکی هم باشه ضد مادر شوهر ..پرچمم بالاست در دفاع از حق مادر همسرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ینی چی بگه ، که فکر میکنین ینی پُز ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

و اونی که به قصد پر بازدید شدن هم تاپیک میزنه واقعا همینه😒 خب که چی؟ حالا پر بازدید شد که چی؟؟ چرا ادم اینقدرر دروغ بگه با احساسات ملت بازی کنه😒

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
من اینستا ندارم دنیای واقعیمم زیاد کسی دورو برم نیست ک باهاش حرف بزنم  تکلیف من چیه

مگه حتما باید یه جا پز بده آدم؟ 😂😂😂😂

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

بله بعضیا واقعن اینجورین ولی بعضیا میان درد و دل میکنن و از مشکلات زندگیشون میگن ..من خودم به شخصه نمیتونم حرفای دلمو به خانوادم بزنم هم اینکه اختلاف سنی زیادی دارم باهاشون و دنیام بااونا فرق داره و هم اینکه روم نمیشه

مگه حتما باید یه جا پز بده آدم؟ 😂😂😂😂

اخه استارتر گفت برید اونجا پز بدید

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
یاد اون خانمه افتادم که میخاس برا سگش خدمتکار شخصی بگیره

وااااااای چ جیگری بوده اون