2777
2789

سلام 

من يه مدتيه با يكي اشنا شدم قبلش تقريبا ٢ سال كسي تو زندگيم نبود و شديدا تنها بودم خودمم ٢٢ سالمه

حالا اين پسره همون اول كار از خاطراتش ك ميگفت تعريف كرد ي بار با دوستاش رفته كوير و گل كشيده و اينا

من بهش گفتم اين ي تجربه نوجووني بوده يا نه كلا سبك زندگيته؟گفت نه تجربه بوده

گفتم اگه تو موقعيتش قرار بگيري بازم ميكشي؟گفت نه قرار گرفته بودم و نكشيدم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

میکشم بیرون

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه رابطمون خيلي خوب بود من عاشقش نبودم خيلي با معيار هام فرق داشت اما بينمون احترام زيادي بود خيلي به نظر هم احترام ميزاشتيم

جمعه رفتيم بيرون شهر كتاب يكم من خريد كردم و برگشتيم شبش ديدم درست جواب نميده ناراحت شدم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

خب

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

اونوقت شنبه زنگ زد و كلي حرف زديم و تهش بحثمون شد و قطع كرديم اولين بار بود بحثمون ميشد بعد مسيج داد ك ديشبش تا صبح بيدار بوده به رابطمون فكر كرده و ما خيلي فرق داريم و من لياقتم خيلي بهتر از اونه و خانوادش منو اذيت ميكنن و از اين دري وري ها ك ميگن