2777
2789
عنوان

دیگه نوبت دورهمی هانی هست😎👯🍭 پیش به سوی شادی

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 268 پست
هلوووووو😜چطوری خواهههر فیلم های ماه رمضون میبینی؟

سلام عشقمممم فداتشممم نه باباوقت نمیکتم میخابم فقط😂😂😂😂😂😂😂

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رها یه پیشنهادی میدم.اگه شاسی بلند دوست داشته باشین هایما s5خیلی خوبه حدودای 400-350 قیمتشه. از سوا ...

خودم. ک ندوس ولی شوهرم خیلی خیلی دوس داره از ماشین خودمون خیلی بدش میاد 😕😕مرسی عشقم الان بهش میگم ببینم چی میگه 🥰🥰🤣⁦☺️⁩⁦☺️⁩

💜🫀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4280020/هر-خانمی-باید-بداندجلوگیری-ودرمان-افتادگی-رحم-و-مثانه?postId=134384878

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
خودم. ک ندوس ولی شوهرم خیلی خیلی دوس داره از ماشین خودمون خیلی بدش میاد 😕😕مرسی عشقم الان بهش میگم ...

ماشین الانتون چیه؟

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

واه واه خجالت بکشید این تاپیکای بی محتوا چیه بیکارا

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
🤣🤣🤣🤣🤣بچو بچو الان چرکویی 

خوبه که

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم