2777
2789

سلام دوستان دخترم دوماههشه خیلی کم شیر میخوره وزنشم کمه زیاد وزن گیریش خوب نبوده و اینکه شیر خودمم بهشم میدم چیکار کنم شیرم مقوی بشه و بچم وزنش بره بالا لطفا کمکم کنید 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای مقوی بخور

صبحانه خامه عسل یا عسل کره بادوم زمینی بخور

ناهارتو روغن حیوانی بریز روش 

ماهیچه و عصاره گوشت بخور

من اینا رو استفاده کردم خوب بود

اجیل هم خوبه

نور بر تاریکی پیروز است💪

آبگوشت ومغزیجات بخور...پسر من میخورد ولی اونجوری که من میخواستم نه...من تو شیشه شیرمو میدوشیدم با قطره چکون میدادم میخورد ..باز دوباره نیم ساعت بعد سینه خودمو میدادم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

سلام گلم قدووزن تولدوالانشوبگو 

بعدم اگه رفلاکس والرژی نداره ابگوشت وارده وخرماوکاچی وهویج ومغزیجات شیروچرب میکنه منکه هیچکدومونخوردم بچم الرژی ورفلاکس داش ولی باغذاوزنشونزدیک نمودارنرمال کردم

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
اگه میبینی وزن نمیگیره شیرت کمه براش شیر خشک بگیر

نه شیرم زیادم هست ولی بچم زیاد شیر نمیخوره بچه اولم خیلی شیر میخورد پسرم وقتی دنیا اومد 3200 وزنش بود تو دو هفته یک کیلو زیاد شده بود از بس ک شیر میخورد و شیرمم فکر کنم مقوی تر بوده ولی دخترم 3کیلو بود دنیا اومده انچنا وزنی نگرفته الان دوماهشه 4 کیلو هست تو دوماه همش یک کیلو زیاد شده 

سلام گلم قدووزن تولدوالانشوبگو  بعدم اگه رفلاکس والرژی نداره ابگوشت وارده وخرماوکاچی وهویج ومغ ...

نه رفللکس نداره وزنش مووقع تول 3 کیلو بود الان دوماهشه 4 کیلو 

نه شیرم زیادم هست ولی بچم زیاد شیر نمیخوره بچه اولم خیلی شیر میخورد پسرم وقتی دنیا اومد 3200 وزنش بو ...

وزنش رو نمودار هست یانه؟فندق خیلی شیر رو چرب میکنه.شیر ته سینه رو بدوش با قاشق بهش بده .بچه هارو باهم مقایسه نکن متفاوتن

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
وزنش رو نمودار هست یانه؟فندق خیلی شیر رو چرب میکنه.شیر ته سینه رو بدوش با قاشق بهش بده .بچه هارو باه ...

یکم از نمودار اومده پایین تر 

نه رفللکس نداره وزنش مووقع تول 3 کیلو بود الان دوماهشه 4 کیلو 

خب خداروشکر وزنش خوبه نرمالش اینه ماهی ۵۰۰گرم وزن بگیرن من پسرم ۲ماهگی۳۸۰۰بود وزن تولدشم۲۸۵۰بود ازوقتی غذاخورشده وزن گرفته

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی