یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خوب هستی ببخشید من هم رشته ای شما هستم چکار کنم انگیزم بیشتر بشه منی که نه ...
سلام عزیزم
ببین من اگر ده بار دیگه هم به دنیا بیام بازار وکالت هزار بار اشباع تر از اینی که هست باشه و گرونی هم باشه و کسی دنبال وکیل نره باز هم رشته خودم را انتخاب می کنم. من در مورد رشته و شغل به حواشی اعتقاد ندارم و به نظرم تلاش فردی 99 درصد مشکلات را حل می کنه ولی باید بخوای غر نزنی تحت تاثیر همین حرف ها که آشنا ندارم و اشباعه قرار نگیری. ببین این حرفی که می زنم شعار نیست چیزیه که بارها و بارها تو زندگی خودم تجربه کردم اگر شما موفقیت تو کاری را با همه وجود بخوای و براش تلاش کنی و کوتاه نیلی واقعا خدا درهای بسته رو به روت باز می کنه و همه چیز برات آسون میشه
حالا برای آدم های متفاوت این راه ها متفاوته من خیلی تلاش کردم و درسته که الان نامزدم از بهترین وکیل های شهر خودشه ولی به جرات می گم اون هم نباشه خودم می تونم وحتی خیلی اوقات سعی می کنم سوالی ازش نپرسم و خودم کار خودم را انجام بدم
«بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
عزیزم شما از کی برای ازمون شروع کردی دوره دانشجویی یا بعدش؟؟ واقعا ممنونم که جوابم رودادید😘
من دوره کارشناسی ببخشید پرت بودم😁اصلا اهل درس نبودم زیادم چیزی یاد نگرفتم وارد ارشد که شدم واقعا تغییر کردم از اون تنبل کلاس تبدیل به اکتیو شدم اون موقع خوابگاهی بودم اون دو سال ارشد چون دو روز در هفته بیشتر کلاس نبود از صبح می رفتم سالن مطالعه خوابگاه تا اخرشب دیگه می خوندم بعد ارشد هم یک سال خوندم کلاس و آزمون آزمایشی هم رفتم
«بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»