2821
2789

طرز تهیه اش رو میگی لطفا..

نوش جونتون

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

چرا مال من شکلشو از دست میده و شکل خوبی نمیگیره

شما قیف و ماسورتون چطوریه؟ 

میشه وستور هم بگسد😢😢

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا مال من شکلشو از دست میده و شکل خوبی نمیگیره شما قیف و ماسورتون چطوریه؟  میشه وستور هم بگس ...

اگه تو روغن داغ بذاری شکلش خراب میشه

سری اولو که خالی کردی باید دو دقییه بذاری کمی خنک بشه بعد سری دومو بریزی 

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

اول شربت و درست میکنی[۴/۲۷،‏ ۱۹:۱۳] ✨Leila✨: شربت
دو استکان شکر...یک استکان آب
بدون هم زدن میذاریم روگاز تا جوش بیاد وقتی شکرش حل شد یک قاشق عسل وکمی ابلیمو گلاب میریزیم توش .باید سرد بشه
قبل از خمیر اول شربت درست درست میکنیم.تا سرد بشه
[۴/۲۷،‏ ۱۹:۱۳] ✨Leila✨: زعفران هم میشه بریزی

متنفرم از دروغ و دورویی

[۴/۲۷،‏ ۱۹:۱۱] ✨Leila✨: ارد یک لیوان...آب یک لیوان .روغن جامد دوقاشق

پوور نشاسته یک قاشق.تخم مرغ دوعدد

جوش شیرین نوک قاشق چایخوری.وانیل کمی

اول آرد و پودر نشاسته رو الک میکنی میذاری کنار

بعد اب و روغن رو میذاری رو گاز همین که جوش اومد آرد و میریزین توش.بهم میزنین شعله باید خیلی کم باشه.یک ربع باید روگاز باشه تا خام نمونه.

بعد باید سرد بشه.حالا جوش سیرین و وانیل و بک تخم مرغ اصافه میکنیم بادست بهم میزنیم وقتی تخم مرغ بخوردش رفت تخم مرغ دوم راهم اضافه میکنیم.دوباره بادست هم میزنیم.تا خوب مخلوط بشه.تمام

[۴/۲۷،‏ ۱۹:۱۴] ✨Leila✨: یک قاشق از شربت را به اب خمیر میتونی اضافه کنی قبل هز اینکه ارد و بریزی

[۴/۲۷،‏ ۲۰:۴۷] ✨Leila✨: یه چیزی یادم رفت

تو اب و روغن باید یک قاشق شکر بریزی.نوک انگشت م نمک

متنفرم از دروغ و دورویی
اگه تو روغن داغ بذاری شکلش خراب میشه سری اولو که خالی کردی باید دو دقییه بذاری کمی خنک بشه بعد سری ...

آره روغن نباید زیاد داغ بشه

متنفرم از دروغ و دورویی