2821
2789
خوش به حالت من موندم خورشید خانوم بیاد بیرون بخوابم بعد سه ساعت با سر درد دوباره بیدار بشم

آخه منم ۱۲ خوابیدم فقط ۴ساعت ونیم که خیلی کمه

اگه خوابم نبره سردرد میشم کل روز رو

اگه باید بری سرکار که خیلی اذیت میشی اینطور

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه منم ۱۲ خوابیدم فقط ۴ساعت ونیم که خیلی کمهاگه خوابم نبره سردرد میشم کل روز رواگه باید بری سرکار ک ...

نه سر کار نه

بابام حکم بازداشتم رو گرفته

بخون تاپیکای قبلیم رو میاد دستت

منم فکرم درگیره

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

منم وصل نمیشم ،استارتر اینستا از سه ماه قبل خبر جدیدی نشده اونایی که اینستا دارید تعریف کنید

نه خبر خاصی نیست بلاگر ها شروع کردن به فعالیت خودشون

اگه اندروید داری bd. Net vpnرو نصب کن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

لالا بودم نی نی شیر خواست بیدارشدم درست کنم براش شیشه اشو بشورم دوباره خوابیدم😅

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

چون داشتم رمان میخوندمممخداروشکر تموم شد دیگه داشتم دیوونه میشدم ،،،وقتی یه رمانیو میخونم باید تا ته ...

اسمش چیه

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧