2777
2789
عنوان

دخالت های مادر

298 بازدید | 24 پست

سلام دوستان. 

هشت سالی هست ازدواج کردم و یه پسر دارم۲ سالش . با شوهرم تصمیم گرفتیم نزدیک خانواده من  خونه اجاره کنیم که وقتایی بیاد کمکم برای نگه داری بچه . ولی از طرفی میترسم رابطم با شوهرم بهم بریزه چون خیلی دخالت میکنه مادرم  

بنظرتون کار عاقلانه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت عاقلی به اون نتیجه رسیدی دوری و دوستی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نه وقتی میدونی دخالت میکنه نزدیکشون خونه نگیر. نمی ارزه

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم ناراحت نمیشه؟  خیلی اصرار داره .ولی ممنون که نظرتو گفتی عزیز

نه چرا بشه بگو جور نشد طرف شما. خود زنداداش من مامانش گف بیا نزدیکم اینا نرفت گفتم چرا نرفتی داداشم راضی بود گف ممکنه مثلا یروز دعوا کنم مادرم سر برسه منو تو اون حال ببینه حرف گنده بشه. خودتم میگی مادرت دخالت میکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مامان بزرگ منم همینطوره.  ما ترکا ی مثل داریم دام دان دوشده دانیشیر ینی بی ربط و هرچیزی ک میخ ...

خیلی بده ! نمیتونی ناراحتشون کنی چون بزرگترن و احترام‌واجبه  ولی از طرفی خودت ناراحت میشی

Nine 

No 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!