هشت سالی هست ازدواج کردم و یه پسر دارم۲ سالش . با شوهرم تصمیم گرفتیم نزدیک خانواده من خونه اجاره کنیم که وقتایی بیاد کمکم برای نگه داری بچه . ولی از طرفی میترسم رابطم با شوهرم بهم بریزه چون خیلی دخالت میکنه مادرم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چرا بشه بگو جور نشد طرف شما. خود زنداداش من مامانش گف بیا نزدیکم اینا نرفت گفتم چرا نرفتی داداشم راضی بود گف ممکنه مثلا یروز دعوا کنم مادرم سر برسه منو تو اون حال ببینه حرف گنده بشه. خودتم میگی مادرت دخالت میکنه
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!