سلام من و نامزادم دوس داریم رابطه داشته باشیم در این دوران ولی چون رسم پارچه نشون دادن داریم نمیدونم برای عروسی چیکار کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید
عزیزم من تو عقد اینکارو کردم الانم راضیم اولش خودمم میترسیدم برای اون پارچه قرار شده بود اگ بخوان دستمو ببرم بریزم رو پارچه البته اینم بگما من ی زرنگی ک کردم عروسیمو انداختم ی روز مونده ب پریودیم بلند ک شدم دیدم پریودم 🙈🙈😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدارو هزاران مرتبه شکر اینجایی که من زندگی میکنم اصلا و ابدا این مسائل مطرح نیست...به هیچ عنوان من ...
هرجا هم باشی باز ایرانه و نگاه دیگه ای بع زن مطلقع دارن
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
کامنت منو بخون منم گول نینی سایت خوردم به هیچ وجه قبول نکن رابطه کامل بعد عروسی
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
فدا سرت گلم من اصلا با رابطه جنسی تو عقد موافق نبودم اومدم همین نینی سایت تاپیک زدم همه گفتن خوبه خ ...
عجب .. اینجا نباید به حرف ادما گوش کنی اغلب ادعای روشن فکری دارن.... سنتی ازدواج کردین؟ اگه ناراحت نمیشی چند سالته؟
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من نمیدونم همین روشن فکرا راجب داداش خودشون روشن فکرن؟ همونایی گفتن رابطه داشته باش الان داداششون بخواد منو بگیره راه به راه دنبال دستمال نمیگردن؟؟؟
اره گلم سنتی
۱۷ عقد
الان ۱۹ ام ۲ ماه جدا شدم
خدارو هزاران مرتبه شکر اینجایی که من زندگی میکنم اصلا و ابدا این مسائل مطرح نیست...به هیچ عنوان من ...
عزیزم خوشبخت بشی ولی برای همه ، همه چی به این خوبی پیش نمیره خیلی از مردها تو دوره عقد بعد رابطه پشیمون شدن ول کردن رفتن یا با هم به دلایل دیگه سازش نداشتن جدا شدن بعد ها برای اون دختر سخت میشه ازدواج مجدد بهتره تا وقتی زیر یه سقف نرفتن رابطه نداشته باشن