سلام من و نامزادم دوس داریم رابطه داشته باشیم در این دوران ولی چون رسم پارچه نشون دادن داریم نمیدونم برای عروسی چیکار کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید
هیچوقتم تو عقد رابطه کامل نداشته باش نمونش زیاده تو نی نی سایت ک بعدا ب مشکل خوردن پسر انگیزشو برا عروسی گرفتنم از دست میده اطرافم خیلی کم دیدم چون شهر ما اصلا رسم نداریم تو عقد رابطه باشه
یعنی شوهرت نمیتونه پای رابطش وایسه بگه زنمه به هیچکس ربطی نداره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
اصلا و ابدا اینجوری فکر نکن ارزش یه زن به این چیزا نیست چرا خودتونو تحقیر میکنین آخه میخوام شاخ در ...
ببین فکر کن فقط
تو داداشت میخواد زن بگیره تو عقد هم دختره جدا شده؟
اولا میزاری؟ دوما اگه ازدواج کرد درگیر دستمال و گواهیش میشی یا نه؟
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
اصلا و ابدا اینجوری فکر نکن ارزش یه زن به این چیزا نیست چرا خودتونو تحقیر میکنین آخه میخوام شاخ در ...
شما درست میگی ولی متاسفانه تو جامعه ما اگه یه دختر باکره نباشه ولو اگه این اتفاق از طریق حلال اتفاق بیافته مثلا دختری که دو سال عقد بوده رابطه کاملم داشته ولی به هر دلیلی جدا شده دیگر مورد پذیرش جامعه نیست و این جای تاسف داره
ینی واقعا میخواین رسم نشون دادن پارچه رو انجام بدین و خودت و بی ارزش کنی؟؟؟؟؟
وای از این رسما متنفرم ....حالمو بهم میزنن
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی