دختر من سی و.سه ماهشه متاسفانه خیلی دیر فهمیدم رفلاکس داره چون قبلش شدید نبود الان چند ماهه دارو می خوره گاهی اوقات خوبه گاهی نه ولی مشکلم اینه خیلی وزن کم میکنه
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
پسر منم اینجوریه،،،شب تا صبح یه خواب راحت ندارم از دستش،،،بردیش دکتر اطفال؟یا گوارش؟
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
دکترا معمولا میگن رفلاکس بالای یکسال دو سال از آلرژیه ولی دختر من الان ۳ سالشه داره همیشگی نیست ولی ...
علایمش چیه پسر منم بیقراری و گریه تو خواب داره نکنه رفلاکس داره چه غذا و دارویی باید بدیم
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
دکترا معمولا میگن رفلاکس بالای یکسال دو سال از آلرژیه ولی دختر من الان ۳ سالشه داره همیشگی نیست ولی ...
دختر من هم.گاهی داشت ولی به چیزایی که آلرژی داشت و نمیدادم خوب بود منتها زمستون خیییلی پرتقال و شیر میخورد کامل معده ش بهم ریخت با دارو خوب شد ولی بعدش یه ویروس لعنتی اسهال استفراغ گرفت که رفلاکسش و تشدید کرد
دوسال و نیم،،،ولی مثلا دکتر اطفال بردمش گفتم شبها زیاد بیدار میشه رفلاکس داره یا نه میگن نه ولی نگرانم خودم
چه دارویی میدین؟ ببین خیلی سخت تر از رفلاکس نوزادیه چون بچه بزرگه خیلی چیزا دلش میخواد ولی باید رعا ...
چیا نباید بخورن من هنوز نتونستم از شیر خشک بگیرمش