2777
2789
عنوان

رفلاکس بچه دو سال به بالا

25146 بازدید | 47 پست

سلام مامانا کسی بچش بیش از از دو سال سن داره و رفلکس داشته باشه چه دارویی میدید و چند وقته علاعمش چیه ایا آلرژی هم داره وزن ش چطوره آ

علایمش چی بود؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا معمولا میگن رفلاکس بالای یکسال دو سال از آلرژیه

ولی دختر من الان ۳ سالشه داره همیشگی نیست ولی گاهی عود میکنه آلرژیم نداره به نظرم جنبه ارثی داره چون خانواده پدریش و پدرش همشون رفلاکس دارن

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
بیقراری و گریه در خواب

پسر منم اینجوریه،،،شب تا صبح یه خواب راحت ندارم از دستش،،،بردیش دکتر اطفال؟یا گوارش؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
دختر من سی و.سه ماهشه متاسفانه خیلی دیر فهمیدم رفلاکس داره چون قبلش شدید نبود الان چند ماهه دارو می ...

چه دارویی میدین؟

ببین خیلی سخت تر از رفلاکس نوزادیه چون بچه بزرگه خیلی چیزا دلش میخواد ولی باید رعایت کنه

دکترا معمولا میگن رفلاکس بالای یکسال دو سال از آلرژیه ولی دختر من الان ۳ سالشه داره همیشگی نیست ولی ...

علایمش چیه پسر منم بیقراری و گریه تو خواب داره نکنه رفلاکس داره چه غذا و دارویی باید بدیم

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
چند سالشه؟

دوسال و 7ماه

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه

شب نباید غذای آبکی یا سنگین بخورن

اگه خوردن اذیت میشن

سردیجات مثل هندوانه و چیزای اینجوری زیاد بخوره اذیت میشه

پرخوری نباید بکنن

غذای چرب و سنگین مثل ماکارونی و پنیر پیتزا و سرخکردنی هم کم بخورن

دکترا معمولا میگن رفلاکس بالای یکسال دو سال از آلرژیه ولی دختر من الان ۳ سالشه داره همیشگی نیست ولی ...

دختر من هم.گاهی داشت ولی به چیزایی که آلرژی داشت و نمیدادم خوب بود منتها زمستون خیییلی پرتقال و شیر میخورد کامل معده ش بهم ریخت با دارو خوب شد ولی بعدش یه ویروس لعنتی اسهال استفراغ گرفت که رفلاکسش و تشدید کرد 

چند سالشه؟

دوسال و نیم،،،ولی مثلا دکتر اطفال بردمش گفتم شبها زیاد بیدار میشه رفلاکس داره یا نه میگن نه  ولی نگرانم خودم

چه دارویی میدین؟ ببین خیلی سخت تر از رفلاکس نوزادیه چون بچه بزرگه خیلی چیزا دلش میخواد ولی باید رعا ...

چیا نباید بخورن من هنوز نتونستم از شیر خشک بگیرمش