2777
2789
عنوان

رفلاکس بچه دو سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 25149 بازدید | 47 پست

عسل اصل پیدا کنید برای رفلاکس خیلی خوبه روزی یکی دو قاشق براش شربت درست کنید بخوره

آب زیاد بهش ندین

گرمی بیشتر بهش بدین

مثلا ماست و پونه بدین برا معده خوبه

نون سنگک بدین سبوس دار باشه

مرغ کم بدین

تخم مرغ یه روز درمیون ولی خوب زرده و سفیده رو هم بزنید

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
۲۰۰ سی سی رو تو چند وعده بدین بعد غذا هم ندین چون اذیتش میکنه ولی امان از سانستول منم یه مرتبه گرف ...

آره چند بار میدم در طول روز الان موندم چه شربت ویتامین ی بدم کیندر هم دادم بازم بهش نساخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چند بار میدم در طول روز الان موندم چه شربت ویتامین ی بدم کیندر هم دادم بازم بهش نساخت

الان بزرگن دائم ویتامین لازم نیست

ولی دوره ای قرص اسید فولیک ۱ رو میتونید روزی یکی بعد صبحانه له کنید با آب رقیق کنید بدین بخوره

شربت استئوکرم دختر من حساسیت نداشت خوب بود

اینا رو دکتر به دخترم داد

الان بزرگن دائم ویتامین لازم نیست ولی دوره ای قرص اسید فولیک ۱ رو میتونید روزی یکی بعد صبحانه له کن ...

ممنونم عزیزم یه سوال دیگه دختر من وقتی نون میخوره ظاهرا مشکلی نداره ولی خیلی کم می خوره شاید مثلا به اندازه چند تا سکه ولی با حلیم و ماکارونی بیقرار میشه آزمایش گلوتن هم دادم و منفی بود الان یک ساله جرات نکردم بهش نون بیسکویت حلیم ماکارونی بدم حتی میترسم تست کنم

ممنونم عزیزم یه سوال دیگه دختر من وقتی نون میخوره ظاهرا مشکلی نداره ولی خیلی کم می خوره شاید مثلا به ...

همه چی بده ولی کم

دختر من که کلا غذای نونی رو بدون نون میخوره

فقط نون و پنیر اونم اندازه کف دست نون میخوره

ماکارونی رو چرب نکن اندازه دو سه قاشق بده

هفته ای یکی دو مرتبه بهش بده تا بدنش عادت کنه ولی از کم شروع کن 

حلیم و آش و سوپ هم دخترم متاسفانه لب نمیزنه

دوسال و نیم،،،ولی مثلا دکتر اطفال بردمش گفتم شبها زیاد بیدار میشه رفلاکس داره یا نه میگن نه   & ...

حتما ی متخصص خوب ببر منم به حرف همین دکتر ها اعتماد کردم و الان این شرایطم ه در صورتی که بچم باید وقتی نوزاد بود درمان میشذ

همه چی بده ولی کم دختر من که کلا غذای نونی رو بدون نون میخوره فقط نون و پنیر اونم اندازه کف دست نو ...

مرسی عزیزم از جوابدهیت

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
دکترا معمولا میگن رفلاکس بالای یکسال دو سال از آلرژیه ولی دختر من الان ۳ سالشه داره همیشگی نیست ولی ...

ببخشید دخترتون بعد از عذا بی حال نمیشد؟تهوع و لرز نداشت؟بالا نمیورد؟شده بود از پی پی حس لرز داشته باشه اینا نشونه رفلاکس هست؟

بهتره که از شیر بگیرینش  من وقتی دخترم رو از شیرخشک گرفتم رفلاکسش خیلی بهتر شد اون حجم زیاد ما ...

منم دوست دارم به بچم دیگه شیرخشک ندم، ولی چون بینهایت کم غذاست و مطمئنم بدون شیشه شیر نمیخوره تا حالا اینکارو نکردم، اگه شیر خشک رو قطع کنم چی بهش بدم که مطمئن بشم کلسیمش تامین میشه؟ پسر منم ریفلاکسیه

من خیلی رعایت میکنم ولی گاهی اونم شبا اینجوری میشه گاهیم پامیشه بالا میاره سکسکه و کم غذایی و سوزش ...

سلام ببخشيد بچتون ايطور بود كه مثلا شبا تو خواب محتويات معده بياد تو گلوش و برگرده؟