2777
2789
عنوان

رفلاکس بچه دو سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 25149 بازدید | 47 پست
علایمش چیه پسر منم بیقراری و گریه تو خواب داره نکنه رفلاکس داره چه غذا و دارویی باید بدیم

من خیلی رعایت میکنم ولی گاهی اونم شبا اینجوری میشه

گاهیم پامیشه بالا میاره

سکسکه و کم غذایی و سوزش تو گلو علائمش تو روز هست

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا،،،،بخدا دیروز صبح دیگه گریه م دراومد نمیزاشت بخوابم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
و اینکه بچم شیر پاستوریزه میخورد من کامل قطع س کردم و یک ماه هفتصد گرم کم کرد حالا هر چقدر هم به غذا ...

منم هربار شیر پاستوریزه دادم اذیت شد

البته روزی یه فنجون میدم خوبه بیشتر بخوره اذیته

چه دارویی میدین؟ ببین خیلی سخت تر از رفلاکس نوزادیه چون بچه بزرگه خیلی چیزا دلش میخواد ولی باید رعا ...

دقیقا بچم به گندم و.بستنی و موز هم حساس ه وقتی یه بچه شیرینی با بیسکویت دستشه و میخواد دلم کباب میشه 

دختر من هم.گاهی داشت ولی به چیزایی که آلرژی داشت و نمیدادم خوب بود منتها زمستون خیییلی پرتقال و شیر ...

متاسفانه مریضی خیلی زیاد تشدیدش میکنه 

من اینقدر مواظبم سرمانخوره و مریض نشه ولی بازم دست ما نیست

مرتبه آخری که دخترم سرماخورد از بس بالا آورد تو استفراغش خون بود گلوش زخم شده بود

منم هربار شیر پاستوریزه دادم اذیت شد البته روزی یه فنجون میدم خوبه بیشتر بخوره اذیته

مشکل اینجاست نباید غذا چرب و لبنیات بخوره پس این بچه با چی ورن بگیره بچه شما وزن ش چطوره

دقیقا بچم به گندم و.بستنی و موز هم حساس ه وقتی یه بچه شیرینی با بیسکویت دستشه و میخواد دلم کباب میشه ...

حالا دخترم از بس با موز اذیت شده دیگه لب نمیزنه

بیسکوییتم اینقدر گشتم و تست کردم اون مدلی که اذیت نمیشه بهش میدم

کلا دختر من بچه غذاخوری نیست متاسفانه برای همین بهونه غذا نمیگیره

متاسفانه مریضی خیلی زیاد تشدیدش میکنه  من اینقدر مواظبم سرمانخوره و مریض نشه ولی بازم دست ما ن ...

این شرایط تا کی ادامه داره من واقعا دیگه بریدم دقیقا دختر منم سرما می خوره بالا میاره

مشکل اینجاست نباید غذا چرب و لبنیات بخوره پس این بچه با چی ورن بگیره بچه شما وزن ش چطوره

دختر من عاشق پنیره خداروشکر اذیتشم نمیکنه

وزنشم معمولیه من بهش دوره ای شربت استئوکر میدم

چیا نباید بخورن من هنوز نتونستم از شیر خشک بگیرمش

بهتره که از شیر بگیرینش 

من وقتی دخترم رو از شیرخشک گرفتم رفلاکسش خیلی بهتر شد اون حجم زیاد مایعات واقعا برای معده اشون بده

این شرایط تا کی ادامه داره من واقعا دیگه بریدم دقیقا دختر منم سرما می خوره بالا میاره

رفلاکس همیشه هست متاسفانه

فقط با رعایت کردن بهتر میشه

شوهرم الان یکم ناپرهیزی کنه معده اش اذیت میشه واقعا سخته

بهتره که از شیر بگیرینش  من وقتی دخترم رو از شیرخشک گرفتم رفلاکسش خیلی بهتر شد اون حجم زیاد ما ...

من الان به خاطر وزنش واسش شیر خشک  نوترینی گرفتم روزی دویست سی سی میدم به نظرت ضرر داره چون خیلی غلیظ میشه فکر نکنم به معده فشار بیاره امروز شربت سانستول زینک دار دادم الان تو خواب مدام ناله میکنه دخترم رشد قدش خوبه ولی وزن ش نه شما تجربه ای ندارید 

من الان به خاطر وزنش واسش شیر خشک  نوترینی گرفتم روزی دویست سی سی میدم به نظرت ضرر داره چون خیل ...

۲۰۰ سی سی رو تو چند وعده بدین

بعد غذا هم ندین چون اذیتش میکنه

ولی امان از سانستول منم یه مرتبه گرفتم معده بچم ریخت بهم 

دیگه نتونستم بهش بدم