بخاطر این کرونا بلاتکلیف موندم کمیسیون های تامین اجتماعی هم تشکیل نمیشه.اداره هم میگه باردار شدی دو روز دیگه هم که میخوای بری مرخصی زایمان ما بودجه نداریم بهت حقوق بدیم میخواد برام یک طرفه توقف طرح بزنه!کسی مشکل مشابه منو داشته؟
استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
من تمدید طرح بودم زایمان کردم کلا توقف طرح زدن قبول نکردن همشم میگن بودجه نداریم
شکایت نکردی؟؟؟رشته اتون چی بود عزیزم
استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
من تمدید طرح بودم زایمان کردم کلا توقف طرح زدن قبول نکردن همشم میگن بودجه نداریم
چون تمدید بودین تونستن این کارو بکنن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.