2777
2789

انگار یه خط جلو سرشونه بعد سرشون صاف نیست پستی و بلندی هست

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بچه های منم هست فک نکنم موردی باشه چون دکتر معاینه کرد چیزی نگفت

میشه بگی چطور یه دقیقا

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
چند ماهشه؟ کم کم درست میشه منم خیلی استرس کشیدم بخاطر مدل سرش تو ماه‌های اول 

۷ روزشونه

میشه بگی چطور یه دقیقا

خب بگم که دوقلوهای من تو nicuبستری بودن و انگار جای سربندی که بخاطر زردی گذاشتن هست

پشت سرشون و جلوش که دست میزنم صاف نیست پستی بلندی داره

طاهری معلوم نیستا باید لمس کنی

۷ روزشونه

ای جانم عزیزم همش درست میشه اصلا نگران نباش 

اول به دنیا میان دکتر چک میکنه بعدشم دوتا ملاج دارن باید خیلی مراقب باشی نه دست بزنی نه فشاری بهش بیاد هم پشت سرش هم بالای پیشونیش 

چون جمجمه از چند تکه تشکیل شده برای نوزاد وسطش هنوز بسته نشده فقط موقع خواب به همه طرف بخوابون 

خب بگم که دوقلوهای من تو nicuبستری بودن و انگار جای سربندی که بخاطر زردی گذاشتن هست پشت سرشون و جلو ...

منم انگار  مثلا از جلوی سر که لمس میکنی بعد از دوسانت دیگه بلندتر میشه سرش مثلا انگار سرشون رو هم بوده   و جای سرشون رو سر اونیکه افتاده