سلام.....
نمیدونم از چیش بگم ...از اینکه از بچگی تا الان نزاشته جلوش دست به ارایش بزنم یا ازالان ک نمیزاره با هیچکدوم از دوستام حرف بزنم...
اخلاقش با من خیلی بده انگار که تو خونه فقط من اضافیم .....تا حالا با هیچ پسری نبودم که بخواد منو تو این جور وضعیتا ببینه یا اصلا بدون اجازش پامو از در نزاشتم بیرون...
اما با این حال هروقت گوشی میگیرم دستم همش دوست داره ببینه چیکار میکنم..اگه با دوستام حرف غیر درسی بزنم غوغای محشر بپا میکنه .....
بخدا خسته شدم منم دخترم دوست دارم به خودم برسم دوست دارم خوشتیپ کنم اما اون زندگیمو محدود کرده........با این که دارم تو17سالگی تا حالا نشده یه بار گوشی رو بدون استرس بردارم.....
جدیدا برام لپتاپ گرفته و مدام میگه من برات لپتاپ گرفتم که بری درس بخونی باهاش نه کارای دیگه نکا به فلانی کن چجور ازش استفاده میکنه؟....نمیدونه همون فلانی چجور سر مامان باباش و شیره میماله ک با پسرای جورواجور چت کنه....
به مولا دیگه بریدم نمیزاره برا خودم دخترونگیم و کنم....باورتون میشه حتی تو عروسیای اقوام اجازه آرایش کردن و خوشگل کردن ندارم؟؟؟
امروز عکس پسرای معلمم تو تبلت آجیم بود یه دعوایی کرد میگفت چرا باید عکس پسراش تو گوشیت باشه؟؟؟حالا خوبه پسراش یکی 9ماه است اون یکیم 8سالشه......
دارم دق میکنم نمیدونم چیکارش کنم سر نمازام از خدا میخوام کمکم کنه.....
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟
تروخدا اگه میتونید کمکم کنید
خدا پشت و پناهتون