2777
2789

سلام 

من۳۸هفته و ۳روزمه بخاطر کرونا نمیتونم برم بیرون پیاده روی ،روزی یه ساعت پیاده روی میکنم تو خونه بعضی موقع هاهم ن ،حتی دکتر هم نرفتم ببینم رحمم چن ساعت بازه ،دیروز رفتم دکترم نبود و منم بیرون بودم تا۲س پیاده روی کردم بعد اومدم دوش گرفتم لباسارو شستم خونه رو جارو کردم (حتی قالی رو خودم بلند کردم تنها))ورزش پروانه کگل بشین پاشو و...رو رفتم و شبم دمنوش تخم شوید خوردم 

شب س ۲و۳ درد داشتم تا صب امروز ساعت ۱۰،دردم ب این شکل بود ک کمرم درد میکردالانم میکنه بعد پهلوهامو شکمم یهو ب خودش می پیچید و ب نافم هم میزد ،بچه هم گاهی تکون میخورد درد حتی ب زیر قفسه سینم هم میزد ،،،پاهامم درد میکرد البته الانم کوفته شده اما دیشب درد داشت  ،،،اما لکه بینی و ترشح نداشتم ،میرفتم دستشویی بعد از تخلیه مثانم  ،، بازمثانم  سنگین و پر بود  ،شمای ک تجربه دارید این درد زایمانه ؟؟اگه نیس چکار کنم دردم شروع شه نمیخوام ۴۰بیشتر بشه بارداریم شما جای من بودید واسه معاینه میرفتید تواین کرونا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای هیچچچچ دمنوشی نخور . من همه چیزم عالی بود به توصیه بچه های نی نی سایت یه چیزی مثل همین تخم شوید دم کردم خوردم . شبش فشارم رفت بالا کیسه آبم پاره شد . اورژانسی سزارین شدم 

اگه دردات مثل پريود هستش،بله درد زايمانه,منم خودم شربت زعفران خوردم

من درد پریودیم مث زنای دیگه نبود اصن درد زیادی نداشتم و سرحال بودم اونموقع هم فقط کمرم می گرفت اما الان مث درد دل پیچه شدیده