2777
2789

من مادربزرگ مادریم فوت شده

یه خونه اپارتمانی نو ساز و شخصی ساز ۲ سال ساخت داره موقعیتش خیلی خوبه بالاشهره داخل خونه تمیز و بهترین متریال هارو داره که گذاشتن برای فروش چون خونه ورثه هست ارزونتر گذاشتن

مامانمم یک میلیارد اونجا سهم الارث داره 

ما چند وقته دنبال خونه ایم

پولمون زیاد نیست که بتونیم دور و بر اونجور خونه ها بگردیم

اما اینجا هم چون خونه ارثی هست هم مامانمم سهم داره ، راحت میتونم بخرم اونم زیر قیمت و سود چند برابر !

اما مشکل اینجاست که ....

طبقه چهارم خونه مامان بزرگم زن داییم اینا میشینن ( مادربزرگم طبقه ۲ )

زن داییم هم به شدت حسادت منو میکنه یعنی هر وقت منو میبینه پاره میشه نمیدونم چیکارش کردم اما

به شدت سلیطه و دریده هست

شوهرم میگه به سود خودت فکر کن گور بابای بقیه نمیخوای که با اون بشینی یه جا

نهایتش یه سال میشینی خوشت نیومد من با سودش میفروشم بهترشو میخرم و همچین موقعیتی پیش نمیاد ...

بابا و مامانمم موافقن میگن صد در صد اونجارو بخرید

اما من از وجود اون زن میترسم از طرفی میگم همسایه بد همه جا ممکنه باشه و من موقعیت خونه خوبو از دست ندم

نظر شما چیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همه همینو میگن منم عقلم همینو میگه ، ولی خب خیلی وقتا اذیتم کرده خیلی عفریته هست

از اول که رفتی اونجا اصلاً رو نده که بخواد دم به دقیقه پاشه بیاد خونه ات 

فکر کن ی غریبه تو آپارتمان هست 

حق با همسرت هست  موقعیت عالی رو از دست نده به خاطر ی زن دایی

نمی تونی بخری ولی نری اونجا زندگی کنی؟ با مامانت می خوای شریک بشی؟

ن مامانمم گفته سهممو میدم به تو ، چرا میتونم برم اجاره بشینم یکی دو سال و با سود بفروشم اونجارو ، ولی بابام اینا میگن ادم خونه داشته باشه الکی چند میلیون ماهی نمیده بره اجاره بشینه  

ن مامانمم گفته سهممو میدم به تو ، چرا میتونم برم اجاره بشینم یکی دو سال و با سود بفروشم اونجارو ، ول ...

فامیل مادریت چطوری ان؟ یه وقت بعدا نگن ارزون از ورثه خرید. 

راستش من بودم با فامیل اونهم زندایی که میگی باهات خوب نیست همسایه نمی شدم. مگه اینکه بخری و نری اونجا.

ترنج